Aktywne Wpisy

perfidnyplan +59
Ej, macie tak czasem, że nagle dopada Was takie totalne WTF odnośnie wszystkiego? Siedzę sobie na ławce w parku, zajadam hot-doga i nagle do głowy wchodzi myśl: co to w ogóle jest? Co to jest ten świat? Jak to możliwe, że tu żyjemy? Dlaczego jest coś, a nie ma nic?
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie

MateMizu +99
O #!$%@? Mircy, co za #!$%@? akcja. Żaba mnie zaatakowała xDD. Wskoczyła mi przez okno z parapetu na mnie, ja #!$%@? xDDD. Jak ja #!$%@? zawału prawie dostałem xDDD

Jak to działa, że po cichu wprowadzacie promocję dla wybranych kont? Tak chcecie konkurować z #amazon?
Czy może też będzie dostępna dla wszystkich od 26.10 - wtedy zwracam honor.
źródło: comment_16351831452JAITAQ2ppmYg5FFrlkOT7.jpg
PobierzKurła, ja też nic nie mam, a miałem na oku pewny przedmiot za około 35zł i się póki co wstrzymuję, a tak to bym kupił
Poniżej kalka z peppera
źródło: comment_1635183924kKmSHwj4QqyZLljMwovFZC.jpg
PobierzTutaj moim zdaniem allegro słabo zagrało, pominęło mocno aktywnych użytkowników, kierując promocję dla pewnie rzadko korzystających (wnioskując po komentarzach z peppera).
Osobiście w tych dniach pomijam allegro, może więcej osób tak zrobi. Kilka stów powędruje do amazonu, jako że muszę kupić wiatraki do kompa i jeszcze jakieś pierdoły doświetlające :)