Dzięki Ci Fitgirl za te wszystkie repacki, dzięki którym nie musiałem wydać ani grosza, a zaoszczędzone środki przeznaczyć na alkohol i narkotyki. ( ͡°͜ʖ͡°) #gry
@MaddoxX1911 jak na moje wiejskie 20Mbps to jedna z większych zalet. Druga to pewność że razem z grą nie pobiorę pakietu trojanów i adware. Nigdy nie miałem problemów których nie szło by rozwiązać wchodząc w opis albo komentarze pod repackiem. Nawet Zelde BotW przeszedłem na Yuzu i o dziwo wszystko działało, zwykle się mnie emulatory nie słuchają i się wysypuje wszystko
@Krasparov: jak masz światłowód to pobieranie repacków jest marnowaniem czasu, bo dłużej instalujesz niż pobierasz xd no jeszcze oczywiście zależy jaki repack
@MaddoxX1911: Zdziwiłbyś się ile osób nie ma wi-fi w domu tylko ograniczony internet z sieci. Zresztą w przypadku wielu gierek te repacki są najlepiej seedowane więc i tak się najbardziej opłaca.
@Krasparov: plusem jest też to, że gry są zaktualizowane i nie wymagają żadnego cudowania. Ściągasz, instalujesz i grasz. Chociaż czas instalacji jest morderczy, nawet na niezłych komputerach
jak na moje wiejskie 20Mbps to jedna z większych zalet.
@Krasparov: 20 mega i tak dobrze. Jak praktycznie do zeszłego roku na wsi miałem 6-8 megabitów. A za czasów (10 lat temu) gdy ściągałem jakieś piraty to 4 mega.
bo dłużej instalujesz niż pobierasz xd
@MaddoxX1911: No te repaki pamiętam to tylko na jednym rdzeniu procesora się rozpakowywały stąd jest tak wolno.
#gry
@xxxtentazgon no jest trochę creepy
Pamiętam na peb elamigos robił repacki dodatków do Simsów to repacki ważył 300-700mb a oficjalne ISO 4gb
Główną zaletą to selektywność i brak pobierania roznych paczek językowych albo jakichś video czy tekstur 4k czyli to co jest
no jeszcze oczywiście zależy jaki repack
wciąż chodzi o wielkość pliku
tutaj jest pełna lista
a empress to dej hajs to zrobię xd
chociaż szybciej wydawca usunie sam denuvo xd
@MaddoxX1911: nikt inny Denuvo od X czasu nie ściąga (ꖘ‸ꖘ)
@Krasparov: 20 mega i tak dobrze. Jak praktycznie do zeszłego roku na wsi miałem 6-8 megabitów. A za czasów (10 lat temu) gdy ściągałem jakieś piraty to 4 mega.
@MaddoxX1911: No te repaki pamiętam to tylko na jednym rdzeniu procesora się rozpakowywały stąd jest tak wolno.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora