@dowcip: wiem, wiem, dlatego zanim podjąłem jakiekolwiek kroki, to zapytałem allegro, czy panikować, a Ci w odpowiedzi, że konto allegrowicza zostało zablokowane zanim napisałem. Więc zdążyłem kupić kiedy oni je blokowali -.-
@zapster: Widze ze ta sama sytuacja. Kupilem wczoraj, doslownie kilkanascie minut po zakupie gosciowi zablokowali konto. :) Dawaj znac jak Ci bedzie szlo, ja na razie czekam na odp sprzedajacego w dyskusji.
@f3nix: @zapster: sorry że wołam, ale powiedzcie mi - tam jest jakiś tracker kupionych rzeczy na stronie allegrolokalnie czy trzeba wchodzić przez "moje zakupy na allegro.pl" (także pusto)? Albo to jest jakoś ułomnie uproszczone, albo ja jestem głupi - kolejny dzień mam status w zakładce kupione 'Płatność: Zakończona" i tyle, żadnego maila. Jak to śledzić w ogóle?
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
Ma ktoś podobne doświadczenie? Zwrócił allegro hajs?
#allegro #allegrolokalnie #oszukujo #kiciochpyta #olx
Tylko trzeba to zgłosić itp.
Oczywiście najpierw był spór, próby kontaktu, ale koleś nic nie odp
@zapster: i kurtka prawidłowo (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@zapster: czyli po 3ech dniach ktoś nie odpisuje i zakładasz, że zostałeś oszukany? a dzisiaj poniedziałek.... trochę to naciągane...
Coś boję się, że allegro ze względu na mnogość tych akcji będzie chciało umyć raczki