Wpis z mikrobloga

Mam pytanie odnośnie strony Take Profit Crypto Crew, ostatnio znajomy mi mówił o "akademii co mnie nauczy zarabiać pieniądze" i po wstępnej analizie widzę że chłop znany z "Love Island" (Franek Rumak) znalazł tam dupeczkę (Paula Peszko) i razem otworzyli takie cudo. Ze strony można się dowiedzieć że on inwestuje od stycznia, typeczka od marca tego roku ale już kasują 200 dolarów za kursy w których dają cyne kiedy i ile sprzedać żeby zarobić na krypto. Ja kompletnie w temacie nie siedzę ale może Wy znacie, coś podeślecie żebym mógł w razie czego mu to wybić z głowy.
#kryptowaluty #takeprofitcryptocrew
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kexus512: być może racja, najgorsze w tym wszystkim jest to że wygląda to na piramidę finansową w stylu "jak zaprosisz 2 osoby to nie musisz płacić miesiąca". Podobno strona posiada już 500 stałych inwestujących ale mimo to nigdzie nie można znaleźć żadnych opinii. Czy tego grupy z alertami, sygnałami czy jak to zwał mają faktycznie jakąś racje bytu?
  • Odpowiedz
@sbwojtczak: Nie piramida tylko system poleceń. Nie wiem co to za kumpel i ile chce #!$%@?ć, ale wszystko fajnie jak cały rynek puchnie - zaczął by btc sukcesywnie spadać i np zleciał 30% w 3 miesiące i by się okazało, że w dupe sobie mogą swoje porady wsadzić.. Dla mnie takie coś nigdy nie miało jednak sensu z prostego powodu: Lepsi od rynku to np. Warren Buffet. Jak ktoś by
  • Odpowiedz
  • 0
@sbwojtczak mój znajomy w to wsiąkł, albo dali mu coś lepszego od statystycznego członka albo mu #!$%@?ło

Takie sekty niszczą idee i są spędem baranów.
  • Odpowiedz