Wpis z mikrobloga

Obejrzałem caly ten squirt game i tak srednio bym powiedział. Nie rozumiem fenomenu. Strasznie irytuje mnie te ich wieczne darcie ryja, ale pewnie taki tam mają klimat. No ok kolorki i scenografia czasami fajne jak po schodach wchodzą i tyle.

3/10

#squidgame #seriale #netflix
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

: bo jesteś freethinkerem i nie podoba ci się to co innym

@BajerOp: Podoba mi się mnóstwo rzeczy z popkultury, nawet justin biber xD po prostu te koreanskie ścierwo nie podeszlo mi tak jak dla wiekszosci ludzi na calym swiecie fenomen lektora w filmach.
  • Odpowiedz
@fajnypierozek: nee, bardziej chodzi o kreatywne zabijanie (troche jak cube) i jako-takie postacie (dziadek) sam serial imho 6/10 jest

ale w zalewie woke poprawnego gówna to z 6/10 robi się 8/10 i wszyscy paczą ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
ale w zalewie woke poprawnego gówna to z 6/10 robi się 8/10 i wszyscy paczą

@Tank1991: XD kazdy widzi to co chce. Ja ogladam Dark, West World, Rick and Morty itd i zadnego Woka nie widzę xDDD
  • Odpowiedz
@fajnypierozek: dark i rick zaliczone, ww też, choć mam wrażenie że liczba szowinistycznych żartów zmalała w r&m do 0

Ale np z sabriną się naciąłem - odpalam pierwszy odc 2 giego sezonu i nie da się oglądac. Czyli naoglądałem sie 1 sezonu a tu od 2giego go woke.
Wyjście do kina na bonda sobie od puściłem po tym jak zmienili obsade by spełniac diversity quota do oskarów.
  • Odpowiedz
@fajnypierozek: Mam bardzo podobnie aczkolwiek dałbym 6-7/10 bo scenografia trafiła w mój gust i odcinek z kulkami był całkiem całkiem. Zaskoczyło mnie też to, że używali zachodnich zabiegów kinematograficznych czego się nie spodziewałem po koreanskiej produkcji co ułatwiło odbiór. A fabularnie to takie meh igrzyska śmierci i w sumie nic zaskakującego.
  • Odpowiedz