Obejrzałem caly ten squirt game i tak srednio bym powiedział. Nie rozumiem fenomenu. Strasznie irytuje mnie te ich wieczne darcie ryja, ale pewnie taki tam mają klimat. No ok kolorki i scenografia czasami fajne jak po schodach wchodzą i tyle.
: bo jesteś freethinkerem i nie podoba ci się to co innym
@BajerOp: Podoba mi się mnóstwo rzeczy z popkultury, nawet justin biber xD po prostu te koreanskie ścierwo nie podeszlo mi tak jak dla wiekszosci ludzi na calym swiecie fenomen lektora w filmach.
@fajnypierozek: dark i rick zaliczone, ww też, choć mam wrażenie że liczba szowinistycznych żartów zmalała w r&m do 0
Ale np z sabriną się naciąłem - odpalam pierwszy odc 2 giego sezonu i nie da się oglądac. Czyli naoglądałem sie 1 sezonu a tu od 2giego go woke. Wyjście do kina na bonda sobie od puściłem po tym jak zmienili obsade by spełniac diversity quota do oskarów.
@fajnypierozek: Mam bardzo podobnie aczkolwiek dałbym 6-7/10 bo scenografia trafiła w mój gust i odcinek z kulkami był całkiem całkiem. Zaskoczyło mnie też to, że używali zachodnich zabiegów kinematograficznych czego się nie spodziewałem po koreanskiej produkcji co ułatwiło odbiór. A fabularnie to takie meh igrzyska śmierci i w sumie nic zaskakującego.
@fajnypierozek: No to po uj ogladales? xD Wlasnie w calym serialu najlepszy jest pierwszy odcinek i tak do 4-5 jeszcze trzyma poziom, a koncowka tragiczna. No nie ma czym sie jarac, ale naciagane 7/10 mozna wstawic.
3/10
#squidgame #seriale #netflix
@BajerOp: Podoba mi się mnóstwo rzeczy z popkultury, nawet justin biber xD po prostu te koreanskie ścierwo nie podeszlo mi tak jak dla wiekszosci ludzi na calym swiecie fenomen lektora w filmach.
@fajnypierozek: no jak podoba ci się bieber to się nie dziwie ze squirt game ci sie nie podoba xd
ale w zalewie woke poprawnego gówna to z 6/10 robi się 8/10 i wszyscy paczą ¯\_(ツ)_/¯
@Tank1991: XD kazdy widzi to co chce. Ja ogladam Dark, West World, Rick and Morty itd i zadnego Woka nie widzę xDDD
Ale np z sabriną się naciąłem - odpalam pierwszy odc 2 giego sezonu i nie da się oglądac. Czyli naoglądałem sie 1 sezonu a tu od 2giego go woke.
Wyjście do kina na bonda sobie od puściłem po tym jak zmienili obsade by spełniac diversity quota do oskarów.
Komentarz usunięty przez autora
Mi znowu się podobało. Darcie ryja to tylko wisienka na korcie - lubię anime.
@fajnypierozek: ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@fajnypierozek albo taka "niefortunna" pomyłka albo słownik tak zapamiętał ¯_(ツ)_/¯
Co więcej - pierwsze dwa zdania recenzji pasują do squirt ( ͡º ͜ʖ͡º)
No to po uj ogladales? xD Wlasnie w calym serialu najlepszy jest pierwszy odcinek i tak do 4-5 jeszcze trzyma poziom, a koncowka tragiczna. No nie ma czym sie jarac, ale naciagane 7/10 mozna wstawic.