Wpis z mikrobloga

  • 3
@naganiaczherculesa ostatnio jadłem to cudo parę lat temu, dlatego mógłbym teraz #!$%@?ć drugie tyle i dalej mało. Ale wiadomo, że na co dzień to się wszystko zbrzydnie. jednak na pewno jeszcze w tym miesiącu załatwie taką porcje jeszcze raz
  • Odpowiedz
Ja #!$%@? jakie to jest nad jedzenie. plusujcie wątróbkę z cebulką, nikt nigdy nie plusuje wątróbki z cebulką


@Just_Piotrek: lubię wiele rzeczy, ale sam zapach wątróbki mnie już odrzuca. Bleeeeh.

No ale DGCC, więc smacznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Just_Piotrek: Wątróbka to jest jeden z moich największych, kulinarnych mindfucków. Autentycznie nie wiem jak i dlaczego można jej nie lubić. Dla mnie to jest nadjedzenie a hejterów ma ona mnóstwo. I serio nie wiem czemu.
  • Odpowiedz
@Just_Piotrek: Domyślam się, że może o to chodzić ale tez tego nie rozumiem. No bo w czym gorsza wątróbka niż jakieś udko albo np. mięso mielone? Wątróbka w stanie surowym wyglada całkiem spoko, obrabia się ją w miarę przyjemnie :) może to kwestia tego że jak ktoś ogólnie gotuje i ma styczność z surowym mięsem to taka wątróbka go w ogóle nie rusza i jest czymś całkowicie normalnym. A jak ktoś
  • Odpowiedz
  • 1
@enzojabol nie mam pojęcia, może ludzie se wyobrażają ze #!$%@? wie co za uran ta wątroba metabolizowala jak ten tam u góry w komentarzach, albo po prostu, że to jest czerwone, oo nieeee kreeew,ale #!$%@? w to że każde inne mięso też jest ze zwierzątka,tylko ze skórą. albo taka szynka - to jest dupa świni, ale każdy #!$%@? xD
  • Odpowiedz