Aktywne Wpisy
K-S- +6
Testowałem dziś mięso wołowe do burgera z lidla.
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt
zorrzyk +119
Odkąd przestałem pić i mam chwilę wolnego, to zamiast chlać, to klepie pierogi albo pizzę.
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm
Ostatnio udało mi się dostać spoko pracę i pomyślałem, że można by wesprzec tych co potrzebują. Chciałbym co miesiąc jakiś pieniądz przelać na jakiś oddział dziecięcy onkologiczny, bo dzieciaków najbardziej mi szkoda. Czy ktoś kiedyś próbował przekazać jakieś środki finansowe? Wolałbym bezpośrednio, nie przez żadną fundację. Jak tutaj wygląda sprawa z państwem? Też kładą łapę na tej kasie?
Dzięki z góry
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora