Aktywne Wpisy
Mezomorfix +133
Ucz się synek ucz.
Miej dobre oceny, zostań inżynierem, będziesz chodził w garniturze do pracy to zobaczysz ile dziewczyn będzie za tobą się uganiać.
Każda dziewczyna chciała by mieć takiego dobrego, wykształconego i mądrego chłopaka.
Panny się będą kolejkami do ciebie ustawiać jak im opowiesz co się uczyłeś na tej politechnice.
Ale synek najpierw NAUKA a później przyjemności!
Na dziewczyny i imprezy jeszcze masz czas! Ty masz się uczyć a nie łazić
Miej dobre oceny, zostań inżynierem, będziesz chodził w garniturze do pracy to zobaczysz ile dziewczyn będzie za tobą się uganiać.
Każda dziewczyna chciała by mieć takiego dobrego, wykształconego i mądrego chłopaka.
Panny się będą kolejkami do ciebie ustawiać jak im opowiesz co się uczyłeś na tej politechnice.
Ale synek najpierw NAUKA a później przyjemności!
Na dziewczyny i imprezy jeszcze masz czas! Ty masz się uczyć a nie łazić
krystiano_ps3 +33
Taka jedna loszka w kołchozie często do mnie zagaduje i zawsze sie do mnie usmiecha, jak mnie widzi. nie wiem co o tym myśleć
#przegryw
#przegryw
We Wrocławiu pierwsza komunia już w przedszkolu. To decyzja arcybiskupa. Ranking: 348
Twórca mikroskopu nie skończył nawet szkoły. Nie przeszkodziło mu to.... Ranking: 315
Recenzja Tesli Model S kręcona Google Glass. Ranking: 302
Zarobki w szpitalach: najwyższe stawki na Mazowszu i ... w Świętokrzyskim. Ranking: 301
Gotuj z Wykopem: nietypowy przepis na domowy keczup.. Ranking: 299
Samochody na wodór to jakaś bzdura – tak twierdzi szef Tesli. Ranking: 292
Świetna reklama o używaniu komórki w czasie jazdy samochodem.. Ranking: 289
Lek na wszystkie uzależnienia?. Ranking: 289
Plakaty z superbohaterami w klimacie noir. Ranking: 283
#gindenbot Uwagi? Skargi? Pisz do ** Gindena na chacie lub na maila.
#botoreklama - bądź na bieżąco z najlepszymi znaleziskami. Nie podoba się idea? Wrzuć tag/bota (lepiej tag) na czarną listę. Nie podoba się dobór znalezisk? Daj znać operatorowi.
#mikroreklama
PS. Nie ma żadnej Neuropy.