Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pomidorowy55: @khazaddum: no xD przecież każdy wie, że polski egzamin na prawko to padaka jakaś. Moim autem normalnie jeździ (jeździmy na parkingu czasem w ramach nauki), a egzamin to xd dam bym teraz egzaminu nie zdał ze swoimi nawykami, a prawko mam 8 lat i "trochę" km zrobiłem
@porterhouse: Pytam bo pamietam ze mi hasło co chwile xDD a zdałem za 1. Już nie pamietam czy to błąd, pamietam ze można raz coś #!$%@? i jak popełnisz błąd za drugim razem to nara pa, widocznie wychodziło mi za drugim w każdym przypadku już xD
  • 1
@dawid131: trochę tak bo mimo tego, że mam pierda (Punto Evo 77 HP) to sporo w tym aucie zrobiłem i obecnie mechanicznie i kosmetycznie jest zrobione na 0. Nowe sprzęgło, wspomaganie, rozrząd, założony gaz, nowy przełącznik zespolony. Auto wygłuszone, wszadzone dobre audio i ogarnięty AUX po BT, jakbym ja/ona je #!$%@?ła to bym się zapłakał na śmierć xD

Teraz jestem mądry i grałbym za podoba kasę GP sporta, jakiegoś t jeta
  • 1
@dawid131: znaczy się plan był taki by za parę lat (jak się serio hajtniemy, teraz mieszkamy razem) to jej dam moje Evo, a sam zmieniam auto, ale myślimy właśnie o gruzie za 2-3k w okół komina by był (praca, dom, zakupy), a moim to wiadomo. Przecież jak mi zarysuje to się zesram xd jak mam ideal lakier
  • 0
@Bagiezta88: a co się niby #!$%@?? XD przecież egzamin na prawko u nas to jakaś kpina i padaka. Bo ja nigdy nie wymusiłem gdy mi auto nie zgasło, no proszę cię. Jeździsz 30h, potem dostajesz jakieś losowe auto i przez około godzinę masz IDEALNIE jeździć, 2 błędy i do domu. Paranoja. Cieszę się, że mam ten cyrk za sobą