Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Nawet księża namawiali do usuwania azbestu, ludzie na to: Nas nie stać!. Ranking: 374
Oszczędności życia ukrył w materacu. Ranking: 345
O komórkach macierzystych opowiada prof. Ciemerych z UW. Ranking: 305
Twórca mikroskopu nie skończył nawet szkoły. Nie przeszkodziło mu to.... Ranking: 296
Jednolity VAT w całej Unii Europejskiej. Ranking: 284
Lepiej nie zaczynać związku od sypialni… ale czy na pewno?. Ranking: 282
Samochody na wodór to jakaś bzdura – tak twierdzi szef Tesli. Ranking: 269
Czy jestes dobrym zrodlem entropi?. Ranking: 266
YouTube będzie płatny.. Ranking: 261
#gindenbot Uwagi? Skargi? Pisz do ** Gindena na chacie lub na maila.
#botoreklama - bądź na bieżąco z najlepszymi znaleziskami. Nie podoba się idea? Wrzuć tag/bota (lepiej tag) na czarną listę. Nie podoba się dobór znalezisk? Daj znać operatorowi.
#mikroreklama
PS. Nie ma żadnej Neuropy.