Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +141
Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca i czas na zabawe z Julkami lvl 22 z działu sprzedaży :) Raz się żyje #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Fandolores +68
Naszła mnie taka myśl. Znacie jakieś mało spotykane lub nietypowe nazwiska? U mnie na osiedlu jest dziewczyna która z panny miała Kot, a wyszła za chłopaka który się nazywa Mruczek i została przy dwuczlonowym nazwisku Kot-Mruczek. Chyba całe życie na siebie czekali xD znam też osobę która miała na nazwisko Szczur, poznał kobietę swojego życia, ale dała mu ultimatum że musi zmienić nazwisko, bo nie wyjdzie za Szczura i zmienił na Szczurkowski
Mam bekę z użytkownika @ArthasMenethil na tagu #przegryw xD Koleś ciągle pisze jakieś pierdółki typu "oski" "wypad z tagu oski" itp. a sam w międzyczasie jeżeli chodzi o studia, to prosi o stacjonarkę i wyzywa każdego kto chce zdalne, bo tak łaknie tego socjalnego kontaktu nasz bohater i taki z niego jest przegryw. Wrzucanie jakiegoś gówna motywacyjnego dzień w dzień i nieśmiesznych memów na tag #przegryw. Może polecam udać się do psychiatry, albo skupić się na nauce na Politechnice Poznańskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°), bo dla mnie to wygląda na traktowanie tego tagu jak character trait i jakaś chęć wpasowania się do community, a w realu to sam żeś oski xD Już ch#j z tym, że w dzisiejszych czasach każdy ma niby depresję, a rozwiązania ich problemów są banalne. Co się z tym tagiem porobiło, to ja nawet nie, że tacy ludzie mogą na nim egzystować xD
Drugi taki maciuś to @WHlTE xD Kilka dni temu pisał, że rzuca te studia i każdy kto chciałby zdalnych, to doradza mu to samo. Wiem, że denerwują was tacy ludzie na tagu #studbaza, ale nie musicie dzień w dzień pisać tego samego pod każdym wpisem, wasze śmieszne posty nie mają wpływu na sytuację epidemiczną w polsce xD
A trzecia taka osoba to @taktoto która ciągle pisze na tagu #koronawirus - w zasadzie w ciągu dnia to tak bije średnio po 20-30 postów, w tym wpisów xD Niby osoba, która posiada dzieci, skończyła już studia i pracuje, a jednak tak jakby jej codziennym życiem było odpisywanie studenciakom, albo pisanie na tagu #koronawirus przez cały dzień xD Nic mi do Twojego czasu, ale szkoda mi patrzeć trochę na to, tym bardziej, że masz rzekomo normalne życie xD
#przegryw #studbaza #studia #koronawirus
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #617159a1820612000add9cc7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Leszcz_Bagienny
Przekaż darowiznę
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Leszcz_Bagienny
@Waffenfarbe: to miłe, że piszesz sam do siebie fake przegrywie xD nie nazywaj sie przegrywem jeśli nie musisz chodzić do pracy tylko siedzisz całymi dniami na wykopie. Idź dalej spermić do mirków z tagu, może w końcu jeden z nich sie z tobą umówi
Komentarz usunięty przez autora
niezłą fantazję masz typie XD nie dziwię się, że piszesz z anonima