drewmccxnn drewmccxnn 21.10.2021, 10:44:20 1 + Dlaczego profilowe zdjęcie jest słabszej jakości, tym bardziej w porównaniu do tła? Da się to naprawić? #wykop #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pomocy
drewmccxnn drewmccxnn 21.10.2021, 11:47:48 0 + @Pinguinnn: dzięki, tylko co mam zrobić? Wystarczy, że zainstaluje i wstawie na nowo profilowe?
drewmccxnn drewmccxnn 21.10.2021, 12:03:50 0 + @Pinguinnn: mógłbyś mi krok po kroku powiedzieć co mam zrobić, żeby mieć te profilowe w lepszej jakości? Po kliknięciu Zainstaluj nic się nie dzieje
drewmccxnn drewmccxnn 21.10.2021, 12:48:03 0 + @Pinguinnn: dzięki :) na telefonie z systemem iOS też działa? Bo mam Safari, ale chyba też tam jest Chrome
drewmccxnn drewmccxnn 21.10.2021, 12:53:51 0 + @Pinguinnn: czyli instaluje Tampermonkey i wtedy instaluje Wykop Full HD i ustawiam profilowe?
D.....n konto usunięte 21.10.2021, 14:49:23 1 + @drewmccxnn: na telefonie z systemem iOS też działa? Tampermonkey ma słabe wsparcie dla telefonów i generalnie instalacja skryptów js na telefonach to słaby pomysł i dużo zachodu, bym proponował pobranie aplikacji wykopu, bo ona to pewnie jakośPokaż całość
Komentarz usunięty przez moderatora
Tampermonkey ma słabe wsparcie dla telefonów i generalnie instalacja skryptów js na telefonach to słaby pomysł i dużo zachodu, bym proponował pobranie aplikacji wykopu, bo ona to pewnie jakoś