Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +101
Najpierw j-----m 5 lat jako konstruktor w korpo i robiłem studia z mechaniki, żeby mieć 5500 brutto, potem stwierdziłem, że tak się nie da i cudem półtora roku temu wskoczyłem do IT (Python+SQL i w pewnym stopniu Kotli), a teraz znowu szykuje się bezrobocie. K---a lvl 27, ostatni raz więcej niż 4 dni wolnego miałem po maturze 7 lat temu i dalej mam g---o w życiu. Przecież to jakiś k---a koszmar, niech
Koksixk +59
#gry #reddeadredemption2
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
#apple
@enzojabol: serio? jakaś promka była? bo teraz mają 6899
@enzojabol: no to ja do tego samego używam makbuka, teraz mam dysk 128gb i cały czas ze 40gb wolnego miejsca. jak coś montuję, to przeglądam, trzymam na dysku tyle ile potrzebuję na projekt, a potem przerzucam na dysk zewnętrzny. to samo ze zdjęciami.
mnóstwo ludzi będzie Ci pisać,
@enzojabol: Jeśli chcesz z niego korzystać aż tak długo, to 512 GB wydaje się znacznie rozsądniejsze niż 256. Tym bardziej, że wyrwałeś go za spoko cenę, więc już nie kombinowałbym i został przy 16/512