Religia kowid nie ma odpowiedzi na wiele pytan. Kowidianie wy sie boicie tych pytan, ze wam sie sufit zawali. Wasz fundament to piasek i budujecie domek z kart. Opamiętajcie się #koronawirus
@SkonczonyChlop: znaczy oczekiwales od talibow jakichkolwiek wiarygodnych raportow? Zal mi cie.... a jak przetrwali? 18 miesiecy covid jest z nami a ty nie zauwazyles ze w grupie ponizej 50 lat covid ma niska smiertelnosc?
@Walenciakowa: nie mam telewizora w domu. Nie znam jeszcze wszystkich waszych doktryn , jestescie wciaz mloda religia. Znam tylko te doktryny o szprycy, kagancu, sluchaniu telewizora
@Walenciakowa: czytam duzo. Od kiedy kupilem smartfon i zalozylem tu konto mniej. Dlatego bede na dniach kasowal to, bo mam zaleglosci przez to. Bardzo duzo czytam o religiach, sektach, new age, historii poganizmu, Biblie studiuje i kowid jest bardzo blizniaczo podobny do pewnych schematow religijnych i sekciarskich. Nawet porownalbym do satanizmu ten kult. Jest bardzo inteligentnie wymyslony by zwiesc kowidian, bo pod pozorem dbania o zdrowie mozna zrobic holokaust i parafianie
@SkonczonyChlop: niska dlugosc zycia (a wiec i niska srednia wieku ludnosci - niewiele osob w wieku najbardziej zagrozonym), srednio-mala gestosc zaludnienia i stosowanie od wiekow szmat na ryju ze wzgledow praktycznych (chronia przed wiartem i piaskiem).
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
#koronawirus
@SkonczonyChlop: popieram. #usunkonto