Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +273
Ale wiadomo - logistycznie i cenowo nie osiągalne wstawienie czegoś takiego do m3 więc szukam alternatywy w postaci keyboarda.
Co byście polecali na początek dla kompletnego laika? Bez wodotrysków, kompletna amatorka i podstawa.
#muzyka #instrumenty #kiciochpyta #yamaha #keyboard
https://supersound.pl/64836-yamaha-pss-e30-portable-keyboard?gclid=Cj0KCQjwtrSLBhCLARIsACh6Rmi8lmCN23AXwNPvLQtNk8I28ajypCBalIyboxLmfGXu9T-PGH-7N3waAtTbEALw_wcB
@ATAT-2: nieosiągalne (pisane łącznie).
Pozdrawiam i nadal czekam wiesz na co.
W tamtym zdaniu wciąż jest babol, jak tego nie widzisz to nadziei dla Ciebie nie ma.
@ATAT-2: powiedział człowiek, który zrobił dokładnie to samo xD
Zaznacz go, łaskawco. Popraw mnie i pozwól mi być lepszym.
@tomilipin: xD
Nara
Od kilku dni bredzisz i nie chcesz lub nie potrafisz poprawić mojej rzekomej pomyłki. Jesteś pewny, że ona tam jest, wiec ją wskaż i popraw. Naucz mnie. Miej trochę RiGCzu.
@tomilipin: 'Ale to ty dzwonisz'
Ja już temat skończyłem, ty mnie ciągle wolasz. Masz zdanie skladajace się z 5 wyrazów do przejrzenia. Jeśli nie potrafisz dostrzec w nim błędu, przykro mi - ja nie pomogę.
Tylko, na boga, nie poprawiaj innych bo wychodzi z Ciebie wielki hipokryta.
Żegnam Pana.
I po raz drugi odwracasz kota ogonem, bo to nie ja dzwonię - sam zacząłeś, a gdy okazało się, że nie umiesz obronić swojego stanowiska to od kilku dni unikasz odpowiedzi.
Zdanie ma trzy słowa. Trzy. A ty nie umiesz poprawić rzekomego błędu w tak krótkiej wypowiedzi. Ja tam nie widzę błędu, ty go widzisz. Popraw błąd i
@tomilipin: ok xD
@tomilipin: Wskazałem zdanie gdzie błąd jest, reszta należy do Ciebie. Żegnam i przestań mnie spamować.