Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Darthal +65
Nie daje rady tak żyć. Nie mam rodziny, przyjaciół, dziewczyny, dobrego wykształcenia, samochodu. Jestem sam, zwykłym zerem. Małe miasteczko w którym żyje tętni życiem. Wskoczyłem na rower i jeździłem na nim przez kilka godzin obserwując jak ludzie normalnie żyją. Jak chodzą na spacery, jak w sklepie biorą piwa i przekąski na wieczór bo piątek, jakieś dziewczyny rozmawiały o tym że idą wieczorem do kina i będzie super. Obok matka z dwoma kilku
#f1
Osobiście sądzę, że gdyby w 2014r trafił do Mercedesa teraz było by gadanie, że to GOAT, 10x majster, wszystkie rekordy. Mercedes 2014-2020 to idealna maszyna, spokojna, pragmatyczna. Wspólnie z Bono spokojnie by transferował Pole na P1. Z
@chianski: Największym problemem kanałów Venturiego jest ich niska stabilność poza warunkami laboratoryjnymi.
Efekt przyziemienia bardzo łatwo zakłócić przez czynniki zewnętrzne co może powodować niestabliność i w ekstrmalnych sytuacjach być niebezpiecznie.
Wyobraźcie sobie, że przyssawka przyciska podwozie do ziemi. Ta siła działa w 100% tylko jeżeli spełnione są laboratoryjne idealne warunki, czyli prześwit jest idealny, powierzchnia jest
Komentarz usunięty przez autora
@barystoteles: Po prostu charakterystyka auta przestała mu pasować. Gdyby w 2005 roku ktoś powiedział, że Alonso kiedyś zdemoluje Raikkonena jak w 2014, to wszyscy pukaliby się w głowę - a tak naprawdę gdyby wsadzić Kimiego do Renault w 2006, to kto wie czy nie byłoby sytuacji zupełnie odwrotnej. Z tak stabilnym przodem Kimi zaorałby konkurencję na poziomie nieznanym nawet Schumacherowi z
@barystoteles: przecież dobrze wiesz, z czego to wynikało.
Obecnie Ricciardo przeżywa dokładnie to samo w starciu z Norrisem. Ma bolid, który bardzo mu nie pasuje pod względem stylu jazdy i się w nim męczy.
Podobnie jest z wszystkimi team-mate'ami Maxa. Schumacher chyba lubił mieć stabilny tył, prawda? Czy prime MSC wygrałby z Maxem w bolidzie o charakterystyce takiej jak obecne RB
W 2017r Vettel miał też dużo pecha. W 2018r po SPA ferrari było już tylko cieniem siebie z początku sezon. Everestem wszystkiego był powrót do starej specyfikacji z przed przerwy wakacyjnej po kilku miesiącach rozwoju bolid w