@Siedzi: To tylko znaleziska na głównej moga Ci pomoć - ze dwa trzy jak mówią ;) Mam pewien pomysl na znalezisko jakie z plomykiem by powedrowalo na główną tylko za późno już szukać zboża na polu. No ale nie zboże najwazniejsze... ;)) ;P
@Siedzi: generalnie nawet jak jakies znaleziska co dodasz nie wejda na glowna a bedą mialy sporo wykopow to juz podskoczysz w rankingu, za duzo plusow w komentarzach tez podskoczysz wiec gry slowne jak najbardziej wskazane ;) Zrob troche szumu, troche fejma zdobadz i atencji i badz aktywna ;) Masz po jakiejs jednej aktywnosci na kilka/kilkanascie h - to za malo ;)
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#pytasiedzi
@stefan_pompka: Okej, spróbuję.
@bslawek: @no-login: Grożenie mi źle się skończy. Dla mnie albo dla Was.
@krisip: Ale nie chcę chodzić po wodzie i co wtedy?