Aktywne Wpisy
Lukardio +96
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +713
Polak-katolik mieszkający w UK o imigrantach na granicy polsko-białoruskiej chcących dostać się do bogatego kraju:
link
#bekazprawakow #bekapatusa #neuropa #4konserwy #bekazkatoli
@dnasstorm: płacę podatki i chętnie z nich sfinansuję pobyt w jakiś ośrodku tymczasowym, zamiast wydawać na 500+ lub k0ściół - pasi?
@dziadzkrakowa: gdzie mają złożyć wniosek?
Uznajmy, że teleportowali się na Białoruś i nie czują się tam bezpiecznie (są prześladowani itp). powinni złożyć w ambasadzie Polski lub w punkcie granicznym, na pewno nie przechodzisz przez las.
Były gdzieś dane i nikt nie składa (praktycznie) o azyl w Polsce.
@deziom: ogromna większość ludzi to hipokryci
@dziadzkrakowa: on tam prawdopodobnie bierze zasiłki a ci co sa na granicy chcą uczciwie podjąć pracę.
Komentarz usunięty przez moderatora
@TurboDynamo: Masz jakiś dowód na to? Doświadczenie z poprzednimi falami nielegalnych imigrantów zasiłkowych raczej mówi, że jest inaczej.
Co ty za glupoty wypisujesz XD
Podjac prace xd w Polsce xdd
Nie pisz nic wiecej bo smieszysz tylko.
@defkor: nie, ja sparafrazowalem debila który napisał debilizm bez żadnego pokrycia. Jeśli tego nie widzisz to nie mamy o czym gadać.
@defkor: mnie robi świat w c---a bo nie wierzę debilowi z wykopu który mówi debilizmy bez pokrycia? xD