Wpis z mikrobloga

@KREM_Z_BROKUL: bi.gazeta.pl/im/b8/10/e2/z14815416Q.jpg

bi.gazeta.pl/im/b9/10/e2/z14815417Q.jpg

tyle na temat twoich ekspertów. Jeszcze jakby umieli czytać po polsku to by było ok, a oni nawet nie rozumieją prostego sformułowania "stwierdzono jednoznacznie stan zapięcia u wszystkich pasażerów"

Do tego kabaretu dodam jeszcze panią muzykolog, pikselowane zdjęcia i pozgniatane puszki
@trup: no i o co tobie chodzi, że wklejasz te zdjęcia?

Puszki są przykładem na to jak wygina się materiał po wybuchu, ale sam wybuch jest uzasadniany przez szereg innych czynników, ale lepiej odwołać się do Wyborczej i stwierdzić, że puszki po RedBullu sobie wysadzali
@KREM_Z_BROKUL: o to, że ten ekspert od 7 boleści nie umie czytać po polsku. W tamtym raporcie wskazano, że stwierdzono stan zapięcia wszystkich pasażerów. Co oznacza tyle, że wiedzieli , który z pasażerów był zapięty, a który nie. NAtomiast ekspert nie zrozumiał tego zdania i wyciągnął idiotyczne wnioski. Puszki nawet nie będę komentował, bo jeżeli ktoś uważa to za udowadniający coś eksperyment to powinien wrócić do gimbazy.
@trup: przecież napisałem, że wybuch jest uzasadniany przez szereg innych analiz m.in. stopień rozrzucenia szczątków, no i nie wiem dlaczego uważasz, że specjalista od balistyki/materiałów wybuchowych nie może sobie jako uproszczonego przykładu wybrać puszki, która ma kształt podobny do kadłuba ? Znasz się lepiej od niego na tym?
@KREM_Z_BROKUL: >przecież napisałem, że wybuch jest uzasadniany przez szereg innych analiz m.in. stopień rozrzucenia szczątków

Kurde, wiem że lektura raportów z badań wypadków lotniczych wymaga trochę angielskiego ale da się go nauczyć.

Sam stopień rozrzucenia szczątków nic nie znaczy, znaczenie ma rozkład przestrzenny szczątków: owalny - eksplozja, podłużny zgodny z kierunkiem lotu - uderzenie w ziemię. By nie być gołosłownym załączam zdjęcia z Trypolisu gdzie w 2010 roku rozbił się (CFIT)
bo pis to takie nie wiadomo co

@dreaper: Prawica to to nie jest, pobożni socjaliści już tak, ponieważ narodowych socjalistów zaklepał już sobie Hitler. Skoro PiS to prawica, to Gierek też był prawakiem ;/
elementy narodowe też mają, także tego

@dreaper: I to jest ich jedyna część jaka łączy z prawicą, za komuny również były hasła narodowe, a były to rządy prawicowe? Pomyśl parę razy zanim zaczniesz takie rzeczy pisać.....