Aktywne Wpisy
magdalena-gaska +226
Wkurzają mnie niebiescy piszący z różowych nicków, bądźcie chociaż konsekwentni i piszcie w rodzaju żeńskim, wchodźcie w rolę, za takie oszustwa powinien być ban, tits or gtfo
R2D2_z_Sosnowca +662
A udało się znowu połazić po krzakach i przy okazji ten młody człowiek zdał egzamin na prawdziwego mężczyznę bo znalazł największy patyk jaki był w stanie podnieść i naparzał nim tak długo aż się złamał. Kto tak nie robił niechaj pierwszy rzuci kamieniem #r2d2zwiedza #natura #usa #connecticut
xD
#smolensk #bekazpisu #lewackihumor #lolcontent
@KREM_Z_BROKUL: A jaki to ma związek z tym co powiedział Hoffman, albo tym co wyprawia Macierewicz ze swoim zespołem?
bi.gazeta.pl/im/b9/10/e2/z14815417Q.jpg
tyle na temat twoich ekspertów. Jeszcze jakby umieli czytać po polsku to by było ok, a oni nawet nie rozumieją prostego sformułowania "stwierdzono jednoznacznie stan zapięcia u wszystkich pasażerów"
Do tego kabaretu dodam jeszcze panią muzykolog, pikselowane zdjęcia i pozgniatane puszki
Puszki są przykładem na to jak wygina się materiał po wybuchu, ale sam wybuch jest uzasadniany przez szereg innych czynników, ale lepiej odwołać się do Wyborczej i stwierdzić, że puszki po RedBullu sobie wysadzali
Kurde, wiem że lektura raportów z badań wypadków lotniczych wymaga trochę angielskiego ale da się go nauczyć.
Sam stopień rozrzucenia szczątków nic nie znaczy, znaczenie ma rozkład przestrzenny szczątków: owalny - eksplozja, podłużny zgodny z kierunkiem lotu - uderzenie w ziemię. By nie być gołosłownym załączam zdjęcia z Trypolisu gdzie w 2010 roku rozbił się (CFIT)
@dreaper: Prawica to to nie jest, pobożni socjaliści już tak, ponieważ narodowych socjalistów zaklepał już sobie Hitler. Skoro PiS to prawica, to Gierek też był prawakiem ;/
sama ideologia oznacza zamordyzm gdyby pis doszedł do władzy, takie trochę państwo wyznaniowe
@dreaper: I to jest ich jedyna część jaka łączy z prawicą, za komuny również były hasła narodowe, a były to rządy prawicowe? Pomyśl parę razy zanim zaczniesz takie rzeczy pisać.....