Aktywne Wpisy
rales +439
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
LUTY 2024
1. Koalicja Obywatelska - 31,2% - 161 mandatów (⬆ 1,8%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 28,9% - 166 mandatów (⬇ 1,3%)
3. Trzecia Droga - 14,7% - 71 mandatów (⬇ 0,8%)
4. Konfederacja - 9% - 38 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Lewica - 8% - 24 mandaty (⬇ 1,1%)
PiS po raz pierwszy od 9 LAT traci pozycję lidera
LUTY 2024
1. Koalicja Obywatelska - 31,2% - 161 mandatów (⬆ 1,8%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 28,9% - 166 mandatów (⬇ 1,3%)
3. Trzecia Droga - 14,7% - 71 mandatów (⬇ 0,8%)
4. Konfederacja - 9% - 38 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Lewica - 8% - 24 mandaty (⬇ 1,1%)
PiS po raz pierwszy od 9 LAT traci pozycję lidera
Tereskaxoxo +7
#przegryw #blackpill #niebieskipasek #logikarozowychpaskow
Tak sobie czytam dzisiaj te Wasze wpisy i strasznie mi Was żal Mirki, że tacy jesteście pogrążeni w tym maraźmie.
Czasem, aż nie dowierzam, że tak mało pewności siebie macie i użalacie się nad sobą, czując się tacy bezradni.
Tak się zastanawiam jak Wam można pomóc?
Mi z mojej kobiecej perspektywy zawsze się wydawało, że w relacjach damsko-męskich jest Wam dużo prościej, bo to teoretycznie od Was powinna
Tak sobie czytam dzisiaj te Wasze wpisy i strasznie mi Was żal Mirki, że tacy jesteście pogrążeni w tym maraźmie.
Czasem, aż nie dowierzam, że tak mało pewności siebie macie i użalacie się nad sobą, czując się tacy bezradni.
Tak się zastanawiam jak Wam można pomóc?
Mi z mojej kobiecej perspektywy zawsze się wydawało, że w relacjach damsko-męskich jest Wam dużo prościej, bo to teoretycznie od Was powinna
Nie do końca rozumie dlaczego się nie masturbujesz - daj się ponieść należy Ci się coś od życia.
Warto iść do kogoś, aby stwierdził czy ma się Aspergera? Zdiagnozowanie tego coś zmieni?
1. Asperger to nie choroba tylko zanurzenie rozwojowe.
2. W moim wypadku odruchy to kiwanie sie, tuptanie, machanie rekoma, zaciskanie piesci lub oczu i rozluznianie. Te sa najczestsze.
3. Warto isc zeby wiedxiec ze sje ma. Latwiej wtedy ze soba pracowac i lepiej siebie rozumiesz przez co jest ci latwiej.
4. Maskowanie to "udawanie", kontrolowanie swoich odruchow lub nawet udawanie zachowania