Aktywne Wpisy
Duza-fajka +188
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dużo osób zamiast k---a wykonać manewr, żeby nie p-----------ć to wolą trąbić i p-------ć XD
Pierwsze co to powinien zadziałać instynkt, ominięcia żeby nie było kolizji, lub zwolnić, to nieee, lepiej skupić się na naciskanie trąbienia i z impetem p-------ć, żeby fajny filmik był? XD
#polskiedrogi #samochody #prawojazdy
Bo honor nie pozwala aby się przytrzymać i bez nerwów puścić drugiego kierowcę bo dobre 90% przypadków jest takie że nawet nie trzeba mocno hamować by uniknąć kolizji
@sajnguri800: Szczególnie kiedy większość kamerek jest tak mała, że ich nie widać. Swoją drogą, skoro dajesz 100% czujności, to nic się nie zmienia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi się nawet zgrywać tych nagrań nie chce, kiedy coś ciekawego się pojawi, a tym bardziej na jakieś youtuby wrzucać. Kamerka jest w 100% w roli dupochronu w razie
@Damianowski: polskie drogi raczej trzymają poziom, poza tym, że właściciel kanału zaczął się odklejać i wrzucać filmiki na temat koronawirusa, to większość sytuacji wynika z pośpiechu, nieuwagi lub głupoty, często innych kierowców niż autora nagrania, który jak ma pierwszeństwo to musi p-------ć dla zasady.
W tej sprawie są dwie strony medalu. Zabawię się w adwokata diabła i
1. Można trąbić i hamować jednocześnie.
2. Trąbiąc dodatkowo szansa, że zaregauje ktoś postronny, pieszy, itd i być może uniknie szkód, kiedy ty i tak jebniesz.
3. Trąbienie to przemyślany sposób upuszczania agresji (gdyby zamiast tego był miotacz ognia lub rakiety też by było fajnie).
4. Hamowanie i jazda na prostych kołach prawie zawsze wychodzi lepiej niż próba ominięcia (która na jezdniach dwukierunkowych często
Poza tym moje "KUUUUUUUUURRRWAAA!" byłoby bardziej słyszalne niż dowolny sygnał dźwiękowy xD
Część też przyspiesza jak widzi że ktoś chce zmienić pas i wjechać na jego xd
R------e auto, ale
to samo się dzieje pod wykopami jak pieszego jebnie auto- spróbuj napisać, że pieszy jako ten, co może iść do piachu, powinien bardziej uważać, to zalewu gówna nie będzie
Chyba idzie, bo znam cebulaka, który nigdy nie hamuje jak mu ktoś wymusi. Potem naturalnie walczy o pieniądze z odszkodowania, odwołuje się kilka razy od decyzji o wysokości odszkodowania, a na końcu jeszcze sprzedaje szkodę jakiejś tam firmie i dostaje jeszcze więcej pieniędzy. A swojego grata naprawi, albo i nie. Albo naprawi po taniości.
Niektórzy też mają jakąś szkodę (np. na zderzaku), która powstała