Aktywne Wpisy

fralio +41
📣 Wykopowicze, mamy coś nowego!
Wprowadzamy Fralio – platformę, dzięki której możecie wspierać twórców, inicjatywy i organizacje jednorazowymi, niezobowiązującymi wpłatami. Bez subskrypcji, bez zobowiązań. To prosty sposób, by docenić twórczość i projekty, które Wam się podobają, również tu na Wykopie!
🔗 Fralio + Wykop – testowe połączenie kont
Od dziś przy postach kilku biorących w testach Wykopowiczów znajdziecie odnośniki do Fralio. Możecie zobaczyć to w akcji i, jeśli chcecie, docenić ich za wkład w społeczność!
Wprowadzamy Fralio – platformę, dzięki której możecie wspierać twórców, inicjatywy i organizacje jednorazowymi, niezobowiązującymi wpłatami. Bez subskrypcji, bez zobowiązań. To prosty sposób, by docenić twórczość i projekty, które Wam się podobają, również tu na Wykopie!
🔗 Fralio + Wykop – testowe połączenie kont
Od dziś przy postach kilku biorących w testach Wykopowiczów znajdziecie odnośniki do Fralio. Możecie zobaczyć to w akcji i, jeśli chcecie, docenić ich za wkład w społeczność!
źródło: fralio
Pobierz
666-666 +85
Przypomniało mi się jak kilka lat temu angora opublikowała porady jak nie dać się depresji. Wśród nich było "urodź dziecko" XD. Czy można zrobić dziecku coś piękniejszego niż zagrać w ruletkę dając mu 'dar' życia i dodatkowo przekazać swoją depresję?
Dziecko na pewno będzie w przyszłości bardzo za to wdzięczne. Depresja rodzica to koszmar, który sama przeżyłam jak mój nieżyjący już tata dzień w dzień wydzwaniał gadając, że jest śmieciem i się
Dziecko na pewno będzie w przyszłości bardzo za to wdzięczne. Depresja rodzica to koszmar, który sama przeżyłam jak mój nieżyjący już tata dzień w dzień wydzwaniał gadając, że jest śmieciem i się
źródło: 95632765_2923218591127437_8096229845081522176_n
Pobierz

w końcu, fajnie, jak ktoś chce kupić za pln to proszę pisać ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1633676910u5orFIVoH3rjueuQkoI6od.jpg
PobierzTrzymam w runach :D to wspólna skrzynka
źródło: comment_1633683388YaC4WjgFO0LVY3OCLDECsK.jpg
PobierzPróbuję, zastanawiam się jak w Polsce jest z takim handlem, w USA sztywno można 180$ w tym momencie dostać i chętnych nie brakuje, tu pewnie poleży na allegro aż będzie kosztować 15 pln :d
Tak właśnie myślałem, tylko nie za bardzo jeszcze umiem w te fg ale jak znajdę czas to może ogarne, dzięki za odpowiedź, to znaczy, że te fg moze faktycznie ma sens.
Grindowalem V act hell, przy Eldrichtcie od moba wypadło wczoraj :D
bo nie wiem co już farmić xD klucze tanie juz
Gram od zeszłej niedzieli to oprócz jah, 1x mal i 1x ist i w ch*j niskich, których nie daje rady transmutowac bo nadkruszone kamienie nie dropia w ogóle, musiałbym nowego chara zakładać, a to planuje niedlugo ale jeszcze nie teraz. Z kuzni na hell wypadło hel wiec bylem zawiedziony, mal i ist z hrabiny na hellu. Gram kolo 6-7h dziennie ostatnio.
Znaczy no jest tak spoko w miare, jeden jah na tydzień i będzie ok xd, dostawałem dzisiaj oferty za 320 pln za niego swoją drogą. Fajnie by było żeby lepiej leciały ale już się tak nie spinam jak kiedyś w oryginalnym :D.