Niestety ale większość ludzi jest więźniami matrixa, myślą że świat jest piękny, rządy chcą naszego dobra, nie ma złych ludzi, żadnych spisków, tajnych organizacji, sekt, pedofilii.. I tak od wielu lat ludzie są urabiani przez globalistów... Nazwa "Teorie spiskowe" została wymyślona po to żeby przykryć złe rzeczy robione przez globalistów i z miejsca ten kto mówi o teoriach spiskowych jest uważany za szura i foliarza, tak globaliści urabiają naiwnych ludzi i nic im nie grozi. Niestety ale ludzie nie zdają sobie z tego sprawy jaki świat jest przesiąknięty złem, liczy się tylko pogoń za kasą. Zaraz pewnie zlecą się niewolnicy matrixa i będą mnie wyzywać od szurów i schizofreników ale nie rusza mnie to bo ja wiem swoje a niewolnicy cały czas tkwią w tym swoim wyidealizowanym świecie xD ( ͡°͜ʖ͡°) #koronawirus #teoriespiskowe #bekazcovidian
@Meris94: ogólnie pomyśl o ludziach, którzy mają kupę siana i wielkie firmy od 100-150 lat. interes przechodzi z pokolenia na pokolenie. mieli dużo czasu zawierać nowe znajomości z innymi bogaczami i teraz mogą razem wywierać wpływ na różne rzeczy. może nie jedzą małych dzieci, ale tacy ludzie istnieją ( ͡°͜ʖ͡°)
1. Że istnieje międzynarodowy spisek "globalistów" i setek tysięcy lekarzy, który ma na celu... no właśnie co ma na celu? i panuje w tym zakresie międzynarodowa omerta, naukowcy masowo fałszują wyniki badań i żadna, ale to żadna osoba się w tym niepołapała i nie przedstawiła rzetelnego przeciwdowodu?
2. Że jest sobie wius i stworzono na niego działającą szczepionkę, której przyjęcie leży w interesie ogółu ludzości?
@MarcinS96: ludzie cię wyzywają bo powielasz brednie pisane przez jakichś bajkopisarzy i na tej podstawie tworzysz swój światopogląd, po czym używasz go by wywyższać się w internecie na jakimś portalu ze śmiesznymi obrazkami. Widzę że masz bardzo oryginalny zestaw poglądów: przeciętny człowiek jest głupi (nie tak ja, ponadprzeciętny!), liczą się tylko pieniądze, światem rządzą tajne organizacje. Nuda.
@bacaa90: a ty myślisz że świat jest dobry i nie ma złych ludzi, rządy chcą naszego dobra? nikt kuźwa nie chce naszego dobra, tu tylko chodzi o kasę i te gnidy chcą jak najbardziej zarobić na ludzkiej szkodzie. Do teraz aż tak nie doświadczyliśmy może tego zła ale powoli zaczyna się to ujawniać i za kilka lat twoje zdanie może zmienić się o 360 stopni ale nie życzę nikomu tego aby
@MarcinS96: ależ ja jestem absolutnie przekonany, że na świecie są źli ludzie. Z tym, że nie zawiązują oni ponadnarodowych, globalnych spisków obejmujących setki tysięcy osób wykonujących zawody zaufania publicznego, a polegających na wprowadzeniu do obiegu szkodliwej szczepionki, po uprzednim stworzeniu oraz rozprzestrzenieniu nieznanego wirusa, utrzymując przy tym całkowitą konspirację i fałszując wyniki badań.
Jeśli wierzysz w to co napisałem wyżej to cóż, zalecam wizytę u psychiatry, gdyż manie prześladowcze się leczy.
@spajdermen: Co? Przecież nie mówię, żeby wyciągać wnioski takie jak ja, tylko samemu sobie je wyciągnąć. Możesz się z gościem zgadzać, albo uznać, że #!$%@? głupoty.
#koronawirus #teoriespiskowe #bekazcovidian
1. Że istnieje międzynarodowy spisek "globalistów" i setek tysięcy lekarzy, który ma na celu... no właśnie co ma na celu? i panuje w tym zakresie międzynarodowa omerta, naukowcy masowo fałszują wyniki badań i żadna, ale to żadna osoba się w tym niepołapała i nie przedstawiła rzetelnego przeciwdowodu?
2. Że jest sobie wius i stworzono na niego działającą szczepionkę, której przyjęcie leży w interesie ogółu ludzości?
Wybierz
Jeśli wierzysz w to co napisałem wyżej to cóż, zalecam wizytę u psychiatry, gdyż manie prześladowcze się leczy.