Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy
kornel-mir +514
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
Zaczęłam się uczyć rok temu dopiero, jak byłam poza Holandią. Wtedy się jednak najwięcej nauczyłam. Teraz nie mam zbytnio czasu, więc poziom od tych paru miesięcy jak jestem tu z powrotem nie zwiększył się bardziej od tego co było
Ja staram się używać tego języka, ale przy ważniejszych sprawach, do których muszę mieć pewność, że
Ciekawe, że wiele osób tutaj tak twierdzi o wielu krajach Europy ( ͡° ͜ʖ ͡°) No cóż, pewnie prawda
@#!$%@?: W sumie jak ktoś chce mi coś przekazać łamanym polskim, a wiem, że potrafi całkiem dobrze po angielsku, to faktycznie wolę przechodzić na angielski, bo jest szybciej, sprawniej i nie muszę się domyślać i zgadywać o co im chodzi :D
jak by ci sie udalo trafic do pracy gdzie tylko Holendry to sie szybciutko nauczysz (wiem ze trudno znalesc prace tylko z holendrami).
Tak czy siak jak widza ze probujesz po holendersku to jakos bardziej zyczliwi sa.
Powiem ci tak gewoon praten macht niet uit hoe. Alles komt goed na tijdje.
Jak sie znasz na tym co robisz to i bez szkoly idzie sie konkretnie rozwinac.
Spokuj i cisza przynajmniej tu gdzie mieszkam a miasteczko 38 tys.
Mieszkalem w wiekszych miastach ale od kiedy rodzina czytaj:zona dziecko to wole ten malomiasteczkowy spokoj.
Ogolnie zajebsicie.
Nie wiem czy jest taka mozliwosc w Holandii, ale jesli tak to zdecydowanie polecam kursy na zywo.