Aktywne Wpisy
mirko_anonim +20
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
RedBulik +728
Mireczki mam pytanie, gdzie szukać lub można kupić swoje ulubione perfumy w dobrej cenie? Są jakieś pro tipy jak Ceneo czy coś podobnego? O co chodzi że zlewkami?
Z góry dzięki za pomoc!
#perfumy
@Grzesinek dzięki za miłe przyjęcie i nie zjechanie mnie ;). Biorę się za lekturę
@GeXyt
@pionas1337 Dziękuję za ciepłe przyjęcie :).
@venomik
@GeXyt gdzie najchętniej chodzicie na wąchalnie? Miasto 2 galerie, jakiś douglas?
Nie wiem co jest u Ciebie. Ogarnij sobie wszelkie Douglasy, Sepfory, Notino czy cokolwiek jeszcze jest u Ciebie i pozwala na powąchanie perfum przed kupnem.
@pionas1337
@GeXyt
@Grzesinek
@venomik
Jeżeli chodzi o odlewni to są jakieś fora gdzie można się pozamieniać? Czy normalnie tu na tagu pisać ?
Jakie galerie? Jaki Douglas? Tylko perfumowe podziemie, ziom! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pionas1337: my tu czekamy( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora