@Szczuroskoczek_: pewno projekt mający na celu nas wyśmianie, @Nwojtek z życiowym kompanem homoerotycznym, pomiędzy naprzemiennym peklowaniem z nas się śmieją
@Nwojtek: Wyglądasz jak stereotyp osoby która siedzi tylko przed TV i mówisz nam że ciebie od siedzenia d--a boli? xD A co na to osoby na których praca wymusza pozycję siedzącą? Grunt dobre krzesło.
@Nwojtek: trzeba było poczekać z tym zdjęciem do godz ok 22 gdzie na tagu "samotnosc", jak co piątek, pojawia się wrzutka jednej użytkowniczki z flaszką. Otrzymałbyś mnogo plusów!
@TrzyGwiazdkiNaPagonie nie chce mi się o tym opowiadać, miałem zamiar pokazać ci wypis z psychiatryka, ale tylko powstał bałagan i w sumie już odechciało mi się szukać tego
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Komentarz usunięty przez moderatora
https://bielsko.biala.pl/nasygnale/aktualnosci/45097/desperat-przylozyl-sobie-bron-do-glowy-i-nie-reagowal-na-polecenia-policji-strzal-przy-witosa