Wpis z mikrobloga

To że ten smartfon jeszcze działa to jest jakiś #!$%@? cud, tyle co on upadków przetrwał to nie wiem czy liczba Grahama by to ogarnęła, kilkadziesiąt rzutów na odległość kilku metrów, rzuty o ścianę, kilkanaście kąpieli powyżej 15s, bo o takch chwilowych to nawet nie mówię, kiedyś tydzień czasu leżał w ~10 cm śniegu bez tej klapki na kartę sim, nawet wtedy go nie szukałem po prostu przyszły roztopy i stwierdziłem że przejdę się go poszukać tak z nudów, klapkę dokupiłem, włączyłem go z myślą, że może coś tam mu mignie na ekranie po czym zamilknie na zawsze, wsadzę go szuflady ,zapomnę o nim, ale co jakiś czas jak czegoś będę szukał to go zobacze i będę sobie wspominał jakie rzeczy #!$%@?łem z moim najdroższym telefonem za ponad 4000 zł, a tu taki #!$%@? niby rzecz martwa, ale chyba stwierdził że "#!$%@? sie tak łatwo mnie nie pozbędzie" i tak ja go chyba w zeszłym roku włączyłem tak działa do dzisiaj #przegryw
Pobierz
źródło: comment_1633410791lqJRcSfvo1FbsDwtRwmLVK.jpg
  • 17
tyle co on upadków przetrwał to nie wiem czy liczba Grahama by to ogarnęła, kilkadziesiąt rzutów na odległość kilku metrów, rzuty o ścianę, kilkanaście kąpieli powyżej 15s, bo o takch chwilowych to nawet nie mówię, kiedyś tydzień czasu leżał w ~10 cm śniegu

@Nwojtek:
O ile to nie zarzutka to jak takie rzeczy się dzieją? Używam smartfonów od czasów HTC Dream (~2009) i raz jedyny w życiu telefon (Samsung A70) wypadł
@smk666 od momentu jak napisałeś swój ostatni komentarz telefon mi już upadł 2 albo 3 razy, nie jestem do końca pewny, ale 2 ra,y na pewno (#!$%@? dobra w międzyczasie napisałeś kolejny komentarz, więc aktualnie chodzi o twój przedostatni komentarz)
@smk666 4 razy starałem się trafić w tą emotkę "przytul
" w ramach podziękowania, a że jestem hetero to chyba symulacja w której żyjemy zwyczajnie mi na to nie pozwoliła, a za 3 i 4 razem bardzo się starałem w nią trafić a mimo to nie trafiłem, mniej problemu mam z napisaniem tego komentarza niż trafienie w tà #!$%@? emotke, czy cokolwiek to jest
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Nwojtek: na mojej xperii XZ2 już ciężko znaleźć ślady lakieru na rogach ramki, nie liczę upadków na beton czy płytki, też się jabana trzyma. Oczywiście tył się jakiś czas temu pobił, ale kogoto obchodzi.