Wpis z mikrobloga

Wardęga, Bombel i Minimalnie, to są trzej największy fałszywcy w Pato Mma. Oczywiście Sylwek jest potrzebny, bo zawsze fajnie zobaczyć jak falszywiec robi zadymienie, zbija pjony z ludźmi, którym wbija nóż w plecy, a na koniec dostaje w ryj, co warto zobaczyć, a wszystko to kończy, tym co wyśmiewa w swoich filmach o Wersowach, Ekipach i innych Frizoluszkach, co Ty Sylwek nie wiedziałeś, że masz cukrzycę ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Zresztą, popatrzcie na niego, to nie żadna cukrzyca, tylko #!$%@? się i robienie zasięgów, ale fajnie to podkreśla to jego hipokryzję. A to tłumaczenie i #!$%@? jest na poziomie Wersow, która nie wiedziała, że nie powinno się kraść czyjejś pracy, ale w pato mma powinien zostać.

Bombel to typowy nałogowy kłamca i szpagaciarz. Fanatyk dymów, który liże dupsko typom z bezbek industries, którym jak się noga powinie to pierwszy się od nich odetnie. Bombel zauważył, że ludzie zobaczyli jak poleciał w #!$%@? z tą rzekomą kontuzją, to zamiast wyników badań, nie wiem jakiegoś dowodu, że on ma rzeczywiścię tę kontuzję a ta szmata ra na prawej, a raz na lewej dłoni to nie jest jakieś śmieszne naciągane alibi, to wrzucił, że ma depresję xD. Ale czego się spodziewać po gościu, który swego czasu ciągnął za uszy Gurala, a gdy ten zaczął iść na dno pierwszy kopnął go w dupę.

No i pan minimalnie. Co do tego gościa mialem już dawno wątpliwości, czy w tych swoich czelendżach nie leci normalnie, ordynarnie w #!$%@?, ale po wywiadze u Ćpaniowskiego jestem pewien, że 90% jego czelendży, to oszustwo. Gość w 10minutowym wywiadzie zdążył polecieć w kulki z tym w jakich okolicznościach dowiedział się o tym, że Bombel nie zawalczy. Raz to mu ludzie powiedzieli, zaczęli do niego pisać, druga wersja też jakaś była, a trzecia, to on przysięga, że od Goli się dowiedział, jak on nagrywał jego reakcję xD. Pomijając to wszystko, to nie jest ani specjalnie ciekawy, ani się jakoś dobrze nie bije, więć może #!$%@?ć z Pato mma.
#famemma
  • 1
@niezdiagnozowany: Mi się wydaję że on w #!$%@?(Wardęga) raczej nie leci tylko jest takim złośliwym karzelkiem który się mści na tych agencjach jupiterow bo go coś tam na hajs wyruchali jak te #!$%@? poranki robił. btw wie ktoś jak przywrócić 15 letnie konto nieużywane z 3 lata