Aktywne Wpisy
Infiniti46 +6
W sumie to Polki są zmuszone szukać innych alternatyw niż p0lak rohobak bo typowy mieszaniec Polandii gotowy do rozrodu:
-mieszka z rodzicami
-nie ma majątku
- pracuje w kołchozie
-mama pierze mu obsrane gacie
-pryszcze na ryju
-nie wie co to zabawy w klubie podrywanie dziewczyn bo siedzi przed komputerem
-nie umie się wysłowić kiedy widzi samice
-je kebaby i śmieciowe jedzenie z biedronki
-#!$%@? mu z ryja kupa
-pije najtańsze piwa
-mieszka z rodzicami
-nie ma majątku
- pracuje w kołchozie
-mama pierze mu obsrane gacie
-pryszcze na ryju
-nie wie co to zabawy w klubie podrywanie dziewczyn bo siedzi przed komputerem
-nie umie się wysłowić kiedy widzi samice
-je kebaby i śmieciowe jedzenie z biedronki
-#!$%@? mu z ryja kupa
-pije najtańsze piwa
Noc-Kruka +33
Swego czasu zamieszczałem wpisy odnośnie przygód Chadów bo mam bardzo dużo takich znajomych i sam już się w swoim życiu wybawiłem, oczywiście nikt nie wierzył w takie sytuacje jak opisywałem. Wykopki były wielce zdziwione na tagu blackpill co kobiety potrafią odwalać. Było wielkie zdziwienie, zarzucanie mitomanii i niedowierzanie jak opisywałem historie o lasce co zrobiła 7 lodów na jednej imprezie w tym mi( ͡° ͜ʖ ͡°) albo o
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Bombel to typowy nałogowy kłamca i szpagaciarz. Fanatyk dymów, który liże dupsko typom z bezbek industries, którym jak się noga powinie to pierwszy się od nich odetnie. Bombel zauważył, że ludzie zobaczyli jak poleciał w #!$%@? z tą rzekomą kontuzją, to zamiast wyników badań, nie wiem jakiegoś dowodu, że on ma rzeczywiścię tę kontuzję a ta szmata ra na prawej, a raz na lewej dłoni to nie jest jakieś śmieszne naciągane alibi, to wrzucił, że ma depresję xD. Ale czego się spodziewać po gościu, który swego czasu ciągnął za uszy Gurala, a gdy ten zaczął iść na dno pierwszy kopnął go w dupę.
No i pan minimalnie. Co do tego gościa mialem już dawno wątpliwości, czy w tych swoich czelendżach nie leci normalnie, ordynarnie w #!$%@?, ale po wywiadze u Ćpaniowskiego jestem pewien, że 90% jego czelendży, to oszustwo. Gość w 10minutowym wywiadzie zdążył polecieć w kulki z tym w jakich okolicznościach dowiedział się o tym, że Bombel nie zawalczy. Raz to mu ludzie powiedzieli, zaczęli do niego pisać, druga wersja też jakaś była, a trzecia, to on przysięga, że od Goli się dowiedział, jak on nagrywał jego reakcję xD. Pomijając to wszystko, to nie jest ani specjalnie ciekawy, ani się jakoś dobrze nie bije, więć może #!$%@?ć z Pato mma.
#famemma