Aktywne Wpisy

ja nie rozumiem ludzi w it kompletnie, na co wy p------------e ten hajs?
Ja zdązyłęm w 3 lata spłacić mieszkanie i samochód, odłożyć sobie blisko 60k (miałem pare nieplanowanych wydatków po drodze niestety), hajs dalej leci co miesiąć faktureczka. Jak mnie zwolnią to mam poduszki na blisko 2 lata.
#programista15k
Ja zdązyłęm w 3 lata spłacić mieszkanie i samochód, odłożyć sobie blisko 60k (miałem pare nieplanowanych wydatków po drodze niestety), hajs dalej leci co miesiąć faktureczka. Jak mnie zwolnią to mam poduszki na blisko 2 lata.
#programista15k

Mega_Smieszek +311
źródło: temp_file1575882272231052350
Pobierz

Z takich niepotrzebnych nikomu rzeczy to ostatnio postawiłem sobie serwer NetWare 6... jak byłem gówniakiem to widziałem jakąś wczesną wersję tego systemu u mojego ojca w pracy. Pamiętam, że wtedy nic poza Windowsem dla mnie nie istniało. Doznałem szoku :) Nie było internetów i smartfonów, aby tak od ręki sprawdzić co to takiego ten NetWare. Teraz po 30 latach dla beki ustawiłem sobie środowisko i nawet się kliencko przez mojego Windowsa 98 podłączyłem i działa :)
Wpis nawiązujący do mojej zabawy: https://www.wykop.pl/wpis/60736305/windows98-windows-lata90-informatyka-komputery-ret/
W komentarzu zrzut ekranu serwera NetWare :)
źródło: comment_1633091601pbokTc1CFxJ7Wdiccy7m3I.jpg
Pobierzźródło: comment_1633091617WbsdzCVBCx7FmPsCjuh4v5.jpg
Pobierz