Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy wykopki zdajecie sobie sprawe jaka jest kasa we flipowaniu NFT?
Wczoraj SOLSTEADS SURREAL ESTATE sie mintowalo po 0.25 SOL dzisiaj podloga to 40 SOL
3 dni temu galactic geckos mint 2.5 dzisiaj podloga 30
Nawet darmowe minty jak SNEKS teraz sa warte 1.8 SOL

ale dalej kupujcie XRP
#kryptowaluty #nft #shitcoin #bitcoin
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@fervi: zobacz od kiedy pisze o rożnej maści shitcoinch. Zmieniła się meta i zamiast gowien na bsc się wymienia obrazki na solanie
  • Odpowiedz
@ukie: Ktoś je za tyle kupił, czy ktoś je za tyle wystawił na sell. Bo to jest różnica. Też mojego Opla mogę wystawić za 1.000.000 $, ale to nie znaczy, że jest tyle warty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@DoubleAxxis: To sa ceny najtańszych obrazków. Sprzedają się caly czas. Sa i droższe. Super przykład gmoot - NFT tekst na jpg cena mintu 0.1 wczoraj podłoga 3 dodatkowo był airdrop gdzie średnio można sprzedać dodatkowo jpg za kolejne 2 sol. To wszystko jest w p---u ryzykowne bo ktoś na końcu zostanie z jpg na blockchainie. Ale jest to warte zachodu.
  • Odpowiedz
@ukie: Nie wiedziałem, że rynek NFT na Solanie jest taki chłonny. Opensea odpuściłem ze względu na wysokie fee. Masz jakieś protipy jak zacząć przygodę z NFT na Solanie?
  • Odpowiedz
@tomosano:
roguetitans.com
goblinlab.io
sledzic te dwa projekty
starac sie wylosowac mekaVerse za 6 dni (projekt na ETH ale nie bedzie gas wars bo to loteria) cena za te mechy na rynku wtornym to minimum
  • Odpowiedz