Nie wiem czy wykopki zdajecie sobie sprawe jaka jest kasa we flipowaniu NFT? Wczoraj SOLSTEADS SURREAL ESTATE sie mintowalo po 0.25 SOL dzisiaj podloga to 40 SOL 3 dni temu galactic geckos mint 2.5 dzisiaj podloga 30 Nawet darmowe minty jak SNEKS teraz sa warte 1.8 SOL
@ukie: Ktoś je za tyle kupił, czy ktoś je za tyle wystawił na sell. Bo to jest różnica. Też mojego Opla mogę wystawić za 1.000.000 $, ale to nie znaczy, że jest tyle warty ( ͡°͜ʖ͡°)
@DoubleAxxis: To sa ceny najtańszych obrazków. Sprzedają się caly czas. Sa i droższe. Super przykład gmoot - NFT tekst na jpg cena mintu 0.1 wczoraj podłoga 3 dodatkowo był airdrop gdzie średnio można sprzedać dodatkowo jpg za kolejne 2 sol. To wszystko jest w p---u ryzykowne bo ktoś na końcu zostanie z jpg na blockchainie. Ale jest to warte zachodu.
@ukie: Nie wiedziałem, że rynek NFT na Solanie jest taki chłonny. Opensea odpuściłem ze względu na wysokie fee. Masz jakieś protipy jak zacząć przygodę z NFT na Solanie?
@tomosano: roguetitans.com goblinlab.io sledzic te dwa projekty starac sie wylosowac mekaVerse za 6 dni (projekt na ETH ale nie bedzie gas wars bo to loteria) cena za te mechy na rynku wtornym to minimum
Wczoraj SOLSTEADS SURREAL ESTATE sie mintowalo po 0.25 SOL dzisiaj podloga to 40 SOL
3 dni temu galactic geckos mint 2.5 dzisiaj podloga 30
Nawet darmowe minty jak SNEKS teraz sa warte 1.8 SOL
ale dalej kupujcie XRP
#kryptowaluty #nft #shitcoin #bitcoin
roguetitans.com
goblinlab.io
sledzic te dwa projekty
starac sie wylosowac mekaVerse za 6 dni (projekt na ETH ale nie bedzie gas wars bo to loteria) cena za te mechy na rynku wtornym to minimum