Wpis z mikrobloga

@RitmoXL: Perempaństwa, tego Pana zna cały świat! Vettel spada za Vettela... Głos dzieciństwa i oglądania F1 w każdą niedzielę, nieważne, czy o 5 rano czy późnym wieczorem ()
  • Odpowiedz
@RitmoXL:

TO BYŁO JEDENAŚCIE LAT TEMU, ÓSMEGO CZERWCA - WTEDY BYŁA TO NIEDZIELA - KIBICE W POLSCE CZEKALI NA DWA WIELKIE WYDARZENIA SPORTOWE - NA MECZ PIŁKI NOŻNEJ POLSKA-NIEMCY, POLACY INAUGUROWALI WTEDY MISTRZOSTWA EUROPY W PIŁCE NOŻNEJ NA STADIONIE W KLAGENFURCIE, I NA DRUGIE WYDARZENIE SPORTOWE NA TYM WŁAŚNIE TORZE
T.....j - @RitmoXL: 
 TO BYŁO JEDENAŚCIE LAT TEMU, ÓSMEGO CZERWCA - WTEDY BYŁA TO NIE...
  • Odpowiedz
@RitmoXL: Ja w ogóle nie wiem o co niektórzy mają #!$%@? do Bora. Przecież to typowy wodzirej. Ma dodawać smaczku do wyścigu. Czasami mam wrażenie, że niektórzy by chcieli, żeby komentatorzy komentowali DOSŁOWNIE to co się dzieje na wyścigu, czyli jak ktoś wypadnie z zakrętu to ma być "łolaboga wypad z zakrętu", jak ktoś kogoś wyprzedzi, to "rany koguta, łun go wyprzedził". Niektórzy zapominają, że czar F1, to nie tylko
  • Odpowiedz
@TiDiEj: tam w jakiejs prawdzie moto tak mowil miedzy wierszamu i ktos to wylapal . Zobaczymy moze jeszcze bedzie w nastepnym roku bo od 2023 to viaplay wiec juz nie polsat. To moze dociagnie ten rok jeszcze
  • Odpowiedz
@TiDiEj: ja myslalem bo ktos tam w komentarzu pisal ze to o Boro chodzi no zobaczymy jak to znim bedzie. Patrzylem sobie ten wyscig w belgia 2005 to byl 16 lat mlodszy i nawet nie mylil kierowcow xd
  • Odpowiedz