Można o boro mówić różne rzeczy, można nie lubić jego spermiarskich tekstów. Jednak intro do wyścigu robi takie, że mam ciarki. Po prostu ma głos komentatorski, wyrazisty, mocny. To jest dla mnie coś niesamowitego. #f1 ( ͡°͜ʖ͡°)
@RitmoXL: Perempaństwa, tego Pana zna cały świat! Vettel spada za Vettela... Głos dzieciństwa i oglądania F1 w każdą niedzielę, nieważne, czy o 5 rano czy późnym wieczorem (。◕‿‿◕。)
TO BYŁO JEDENAŚCIE LAT TEMU, ÓSMEGO CZERWCA - WTEDY BYŁA TO NIEDZIELA - KIBICE W POLSCE CZEKALI NA DWA WIELKIE WYDARZENIA SPORTOWE - NA MECZ PIŁKI NOŻNEJ POLSKA-NIEMCY, POLACY INAUGUROWALI WTEDY MISTRZOSTWA EUROPY W PIŁCE NOŻNEJ NA STADIONIE W KLAGENFURCIE, I NA DRUGIE WYDARZENIE SPORTOWE NA TYM WŁAŚNIE TORZE
@RitmoXL: Ja w ogóle nie wiem o co niektórzy mają #!$%@? do Bora. Przecież to typowy wodzirej. Ma dodawać smaczku do wyścigu. Czasami mam wrażenie, że niektórzy by chcieli, żeby komentatorzy komentowali DOSŁOWNIE to co się dzieje na wyścigu, czyli jak ktoś wypadnie z zakrętu to ma być "łolaboga wypad z zakrętu", jak ktoś kogoś wyprzedzi, to "rany koguta, łun go wyprzedził". Niektórzy zapominają, że czar F1, to nie tylko
@TiDiEj: tam w jakiejs prawdzie moto tak mowil miedzy wierszamu i ktos to wylapal . Zobaczymy moze jeszcze bedzie w nastepnym roku bo od 2023 to viaplay wiec juz nie polsat. To moze dociagnie ten rok jeszcze
@TiDiEj: ja myslalem bo ktos tam w komentarzu pisal ze to o Boro chodzi no zobaczymy jak to znim bedzie. Patrzylem sobie ten wyscig w belgia 2005 to byl 16 lat mlodszy i nawet nie mylil kierowcow xd
@RitmoXL: @Piotr_Rupik: @JuzefCynamon: @rolnik_wykopowy: to przecież wiele razy mówiłem, że mam gotową kompilacje wjazdów Bora. Nie wrzucam jednak, bo nie wiem nawet czy sam autor by się z tego faktu cieszył.
https://www.cda.pl/video/59625834c