Aktywne Wpisy
SweetStrawberry +79
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
Argajl +69
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
#bekazlewactwa #bekazlibka #bekazpodludzi #4konserwy #konfederacja
@JohnFairPlay: Z krajów zachodnich chyba tylko chrześcijańskie USA ma wyższy limit. Tzn. limit federalny. Bo każdy stan może sobie jeszcze sam te przepisy formować. Nie wiem jeszcze jak w holandii jest.
@Jestembogaty: xD urojenia prawakoidalne.
@Jestembogaty: potrzebne źródło
@Variv: jak to? Przecież pani Lempart postulowala o aborcję na życzenie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Do 12 tygodnia też jest na życzenie bo przecież nie ma kryteriow typu wady płodu itp (przy wadach czy zagrożenie życia matki zazwyczaj jest napisane w przepisach że ten limit 12 tyg nie obowiązuje bo te 12 tyg tyczy się aborcji na życzenie ) tak jak w wielu krajach.
@JohnFairPlay: To słabe masz wiadomości. W Holandii można wykonać aborcję do 24 tygodnia ciąży.
To, że jesteś zj*bany i wymyślasz argumenty drugiej stronie to już twój problem xDDD