Aktywne Wpisy
ziuaxa +71
Pomysł: po maturze 9 miesięcy szkolenia wojskowego obowiązkowego dla wszystkich
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
Najlepiej w miarę nowe (rocznik 2014+), wygodne, może być SUV jak Dacia Duster (jestem duży chłop), stosunkowo mocny silnik 1.6L+, na dalsze trasy żeby nie palił więcej niż 6-7l/100km, no i wnętrze w miarę fajne, jakiś ekranik z GPSem czy wejście USB byłoby fajen. Wiadomo, bezawaryjne albo chociaż tanie w utrzymaniu gdy dojdzie do jakiejś awarii.
Mam BMW1 E87 rocznik 2009 i ku*wa sprzedaje w #!$%@? tego gruza xD zajebisty motor, #!$%@? aż miło, wnętrze też exclusive ale awaryjność, naprawy i dosyć małe wnętrze sprawia, że sprzedaję go w cholerę ( ̄෴ ̄)
Totalnie nie wiem na jakie modele patrzeć, żeby mieściły się w tym przedziale. Rozważam już przyszłościowo pod rodzinę jakiegoś Fiata Tippo czy coś w ten deseń xD co polecacie koledzy z tagu #samochody? Jeśli odleciałem ze swoimi wymaganiami to napiszcie do ilu trzeba zwiększyć kwotę albo z czego zrezygnować żeby w tych 40k się zmieścić #motoryzacja
@Piro3202
@LuxikT wiem, że zaboli to przejście ale e87 jest już na skraju, czuję, że lada moment coś #!$%@? i już nie mam zamiaru wkładać w tą maszynę hajsu wiedząc, że i tak ją sprzedam, jak nie za miesiąc to za pół roku;/
Ogólnie mogę jeszcze dołożyć z 10k, tylko boję się, że jak dołożę 10k to zaraz mi ktoś napisze żeby jeszcze dołożyć i tak z 40k
Silnik bardzo trwaly, spalanie ok 6-7litrow. Sporo miejsca, czesci w normalnych cenach, na trasie mozesz jechac w pelni komfortowo. Sporo egzemplarzy ma fajne wyposazenie