Wpis z mikrobloga

Przypomniało mi się jak po zdaniu prawa jazdy i po odebraniu dokumentów poprosiłem ojca, żeby ze mną wieczorem w niedzielę pojeździł po mieście. No bo uznałem, że zawsze to inny samochód, inne sprzęgło, skrzynia itd. No i co? Oczywiście przykładny tatuś się wydarł, że nie będzie paliwa marnował na #!$%@? się po mieście, a zresztą i tak nie ma czasu bo mecz ogłąda (XD). I tak oto od odebrania prawa jazdy jeździłem może z 6 razy, a minął rok.

#przegryw #zalesie #depresja
Deleter29 - Przypomniało mi się jak po zdaniu prawa jazdy i po odebraniu dokumentów p...

źródło: comment_1632768906LGTpmdKXkMo3yoYObiziyw.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@skeeto666: od października na studia idę, nie mam już sił i chęci się w to bawić. Miałem kasę, prosiłem rodziców żeby kupili za mój hajs jakiś samochod za 4tys to powiedzieli ze gówna nie będą kupować XD
  • Odpowiedz
@Deleter29 To może lepiej że ojciec z tobą nie jeździł bo tylko bardziej by ciebie zdeprymował, mało kto jest w stanie na spokojnie wytłumaczyć i przy okazjii nie stresować. Może właśnie warto kupić totalnego gruza tylko po to by samodzielnie się uczyć na własnych błędach.
  • Odpowiedz
  • 4
@Deleter29 wait what. Miałeś kasę, ale poprosiles ich żeby kupili ci auto za Twoje pieniadze, nie chcieli więc nie masz auta? XD czemu po prostu sam sobie nie kupiłeś tylko liczysz na starych jak dziecko tym bardziej jak są #!$%@?
  • Odpowiedz
@mirkax: przeciez musialoby i tak stac na ich podworku, a tu jest taka rupieciarnia, że nie ma miejsca. musialbym parkowac gdzies kilometr od domu XD ale #!$%@? to nie bede się poniżać
  • Odpowiedz
@Deleter29: 1. Pobierz appke panek i pojeździj, weź jakiegoś fiata 500 czy innego yarisa i tyle
2. Sam kup auto za te 4k, to serio nie jest trudne, jak jesteś z Łodzi to nawet będę mógł pomóc i #!$%@? to że rupieciarnia, ty masz się z tego cieszyć, ty masz jeździć, jak kupisz auto to zrobisz robię miejsca 2 metry na 3 metry i tyle, mogę ci nawet polecić fajne
  • Odpowiedz
@Lordon: dzięki za chęć pomocy, ale ja już od października do innego miasta na studia ide, a tam autobusem sobie bede podrożować więc nie ma po co kupować auta żeby stało
  • Odpowiedz
@Deleter29: ja po zdaniu to samo powiedziałem , ale stary mój się mnie wstydzi chyba i dał kluczyki i mówił żebym sam jechał albo z bratem
eh, całe życie mnie unika, a ja wyrosłem na spiedoleńca bez męskich cech bo wychowyałą mnie matka tylko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Deleter29: Uwierz mi że by nie stało, jak byś kupił sobie takie e46, to był by powód dla którego byś wracał do domu żeby się pobawić, to zupełnie zmienia nastawienie
  • Odpowiedz