Wpis z mikrobloga

Oglądam te wiadomości na #tvp i od jakiegoś czasu dochodzę do wniosku, że poziom podawanych informacji coraz bardziej spada. Informacją o oglądalności chwalą się przynajmniej raz w miesiącu, przy okazji tego podają jaka to telewizja polska nie jest zajebista, jej historię, wzloty i upadki, wypowiedzi osób, które zapadły nam w pamięć itd. Następnie temat o 'bohaterach stadionu narodowego', taki tytuł sami im tak w ogóle nadali, każdy już o nich zapomniał - fajnie było spoko chłopaki zrobili fajne show ale, żeby mówić o tym codziennie od tego wydarzenia?

Ogólnie były może podane 2 ważne wydarzenia a reszta, to upychacze, żeby było te pół godziny.
  • 4
@Luxik: Ogólnie, żeby siąść przed telewizorem i marnować czas to nie, telewizor u mnie robi jako tło do posiłków głównie. To taka tradycja, jest kolacja to telewizor włączony na smerfach a potem na wiadomościach i jak już są te wiadomości to chciałbym się czegoś sensownego dowiedzieć, czego nie ma na pierwszym lepszym portalu informacyjnym.
@michal__q: No u mnie to samo, obiad, Teleexpress, potem 1 z 10 czy coś... Sam u siebie w pokoju nie mam telewizora od jakichś 5 lat, a samej telewizji oglądam, nie wiem, z 2-3 godziny tygodniowo. I nie żałuję :]