Aktywne Wpisy
FuckYouTony +309
Kapitalista777 +74
Z tą zmianą definicji gwałtu pędzimy w zawrotnym tempie w stronę Hiszpanii. Już wkrótce to ty będziesz musiał udowadniać, że miałeś zgodę, a nie kobieta, że została zgwałcona. W zeszłym tygodniu skierowanie prac do komisji poparły WSZYSTKIE partie w Sejmie.
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
Po nowym roku chcemy, by przylecieli na 3 miesiace, jak sie sprawa ma w takim przypadku?
Pytam sie, bo wiem, ze to sie co chwile zmienia. Z gory dziękuję.
#brexit #covid19 #uk
@VinnieP: Kategorie C+E :)
To wiadomo, idzie jako dodatkowy bagaz. :) A co z resztą?
Co do pobytu poniejszego na 3 miesiące. Obywatele z eu bez wizy w celach turystycznych mogą przebywać tutaj tylko 90 dni. Także będziesz musiał to liczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ok, czyli test na drugi dzien. A pcr i antygenty w takim razie tez? Przyleca poczatkiem października na dwa tygodnie. Wroca bodajze 15.
Nic więcej nie potrzebuja? :)
A co do pobytu 3 miesiecznego badz dluzej, to niestety wiem. Aplikacja o jakas wize. Bede musial sie zorientować kiedy zaczac proces, bo potrzebujemy ich do zajmowania sie corka, gdy oboje będziemy pracować.
Jeżeli twoja rodzina zmieści się w tych 90 dniach to nie musicie o nic aplikować. Wystarczy wrócić na
Przejrzałem kilka ofert „on-site” i faktycznie można je zrobić za mniej niż 10 funtów, ale po Teoim komentarzu zacząłem się trochę wahać…