Aktywne Wpisy
Polejmnie +712
Polka chwali się przemytem na Facebooku. Oczywiście bez żadnych konsekwencji
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
SKYFander +592
Ehh, kiedyś to nawet reklamy na bandach to były Coca-Cola, McDonalds, Carlsberg, JVC, MasterCard, Adidas.
A teraz, chińskie telefony, chińskie auta, katarskie linie, turecki sklep i Lidl xD
#mecz
A teraz, chińskie telefony, chińskie auta, katarskie linie, turecki sklep i Lidl xD
#mecz
Wytłumaczcie mi proszę jedną sprawę, wrocilem właśnie z wakacji, nie mam żadnych szczepień i tego typu rzeczy, więc żeby nie mieć kwarantanny to muszę wykonać test PCR w ciagu 48h. Jest godzina 20:00 więc dzisiaj już odpada, jutro na 6:00 do roboty i mogę wykonać test dopiero o 18:00 w mojej okolicy, więc jak wyjdzie #!$%@? i test pozytyw to już byłem przecież w robocie i co wtedy?
Drugi myk to co jak nie zrobię tego testu, bo akurat nie mam parę stów na to, to wtedy idę dwa dni do roboty a w środę dostaje info że kwarantanna?
#!$%@? czasy, ale za to można #!$%@?ąć 10dni wolnego więc pytanie na poważnie z tym co w razie braku zrobienia testu.
#covid19 #szczepienia #kwarantanna
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jechałeś może z dzieckiem? Albo masz działalność?
Nie jechałem z dzieckiem i nie mam działalności.
Zajrzyj do tego dokumentu i sprawdź czy może któryś z podpunktów pasuje do Ciebie:
https://www.docdroid.net/Di51V7C/dzu-z-2021r-poz-861-pdf
strona od 11
Odblokuj PW to może coś Ci wysle (tak jak ja ominalem w Albanii)