#diablo2resurrected #diablo2 Moje szczęście ciągnie się za mną od początków diablo 2 w 2000r. Ressurected nic a nic w tej kwestii nie zmienił. Właśnie ubiłem diablo i nadal od początku gry nie wypadł mi nawet jeden shitowy unikat ( ͡°͜ʖ͡°)
@BloodDeath94: od wpisu zrobiłem jakieś 8-10 wycieczek na mefa, darowałem sobie bo max żółte xD aha i żeby nie było, szansa na znajdowanie zwiększona o 87proc xD
@Jack0wy: @BloodDeath94: Ja jestem w 5 akcie na normalu. 29lvl. Poleciało trochę shit runek a oprócz tego 1 zielony crap helm dla barba i tyle. Nic godnego uwagi.
@Jack0wy: ale bijesz tego mefa na normalu? Ja sobie biegam teraz po koszmarze bo powoli progresuje, mam niecałe 50mf i sporo leci. To też nie są jakieś dobre itemy, bo takie praktycznie nie mogą polecieć na normalu i nawet na koszu też raczej nie.
Moje szczęście ciągnie się za mną od początków diablo 2 w 2000r. Ressurected nic a nic w tej kwestii nie zmienił.
Właśnie ubiłem diablo i nadal od początku gry nie wypadł mi nawet jeden shitowy unikat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jack0wy: MF najprosciej robic na I teleporcie w harrograth, na shenku. Tam dropi fajnie. Trwa to 1 minute a nie 20 jak w przypadku diablo.
@Brazylia: w sumie to.
@Jack0wy: