Wpis z mikrobloga

Znacie jakieś dzieci roczniki wychowane totalnie na instagramie 17latkow, 20latkow co nie są samolubni? Tak się zastanawiam, ze wszędzie gdzie są takie dzieci, to są wredne i nie chcą pracować i tylko wykorzystują swoich rodziców bezczelnie, totalne pasożyty bez sumienia. Czy tylko ja mam takie wrażenie, ze Instagram im zrezal głowy? #instagram
  • 6
  • Odpowiedz
@cichymarek: ja ma wrażenie że głowy małolatów zepsuł ogólno internet , pamiętam czasu gdy wchodziła neostrada wraz z tą chwilą IQ ,moralność i mentalność dzieci pikuje w dół
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PR08L3M: ok boomer
@cichymarek: wiadomo że winni wszyscy i wszystko dookoła tylko nie rodzice( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) kto tam by się przejmował wychowaniem jak można podłączyć dziecko bez nadzoru do kompa lub tv, a później wielkie zdziwienie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@p4wl: Oczywiście ze rodziców, rozpieszczanie itp, zbyt mało uwagi, ale #!$%@? przecież tez nie możesz odciąć dziecka totalnie od neta, ja nie mówię o małych dzieciach, tylko mówię o gówniarz co już mogą pracować i zbierać na swoje zachcianki, z reguły to wyglada tak, ze matka #!$%@? w butach ccc a synek w nowych nike z limitowana edycja za tysiaka, błąd jest taki ze rodzic chce jak najlepiej dla dziecka i
  • Odpowiedz
  • 1
@PR08L3M: Lepiej to w ogóle się nie rozmnażać i nie musieć myśleć, po rozmnożeniu się jest już po ten tylko problem do tego nie da się go w prosty sposób zlikwidować

Jeśli ktoś potem ma wyrzuty że powinien spędzać czas z dzieckiem kontrolować je itp. rzeczy to jak najbardziej jako rodzic powinien być #!$%@? przez swoje potomstwo, aż do upadłego, w przyszłości mam nadzieję że powstaną jakieś tortury dla takich ludzi
  • Odpowiedz
  • 2
@cichymarek:

tylko mówię o gówniarz co już mogą pracować i zbierać na swoje zachcianki, z reguły to wyglada tak, ze matka #!$%@? w butach ccc a synek w nowych nike z limitowana edycja za tysiaka, błąd jest taki ze rodzic chce jak najlepiej dla dziecka i a dziecko bez skrupułów wykorzysta aż matka padnie

błąd powstał po rozmnożeniu, błąd jest matki nie syna, syn nie wybierał życia i co to znaczy
  • Odpowiedz