Wpis z mikrobloga

@Drmscape2: szczerze to telewizje czy powiedzmy liga (nie wiem od kogo zależy jakie grafiki są) mają takie fundusze, że serio mogą ogarnąć kogoś kto zna się na rzeczy. Tymczasem w #!$%@? dużo rozgrywek ma tak #!$%@? i nieprzemyślane elementy graficzne jakby robił to jakiś amator, o ciul tu chodzi. Nawet nie zawsze dotyczy to brzydoty, ale też jakiejś czytelności czy coś. Ale się rozpisałem, ale trigger złapałem XD
  • Odpowiedz
@ianvnd: Tutaj nie chodzi o fundusze tylko o chęci i research, zajebiste meczowe grafiki może ogarnąć jakiś 20-letni polak rusek czy węgier za 150$ na paypal, prawdopodobnie się to bierze z tego że w zarządzie takich lig siedzą boomerzy i ich to nie interesuje czy to wygląda dobrze czy źle i robi to jakiś 69-letni grafik po szkole artystycznej zamiast jakiegoś młodego kota graficznego
Nie mam ządnych dowodów na poparcie
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: ja już to zauważyłem z kumplem jakiś czas temu. Często leżą elementy typu wycentrowanie skrótów literowych klubów albo wyników. Niektóre grafiki nawet nie są przystosowane do sytuacji kiedy czas meczu przekroczy 99 minut, ponieważ rzadko się zdarza, że w lidze grają tak długo. Kiedyś (niestety nie mam dowodu na to, co mówię) doliczyli do pewnego meczu bardzo dużo minut, około 10 i jak było 100 minut to cyfry na
  • Odpowiedz