@cat_in_hat: Po dzisiejszej inbie i wyżej wymienionych złotach, jeszcze jakieś propozycje? Mi majaczy z pamięci jeszcze niezły odcinek ze steakhousem prowadzonym przez 4 znajomych, ale jaki to dokładnie był to nie pamiętam. A i Barbarossa był też całkiem
@cat_in_hat: @remfreak: @Wsciekle_piesci_meza: odcinek w którym były te p------e łabędzie z papieru na podłodze. Gdzie właściciel zamknął w hotelu swoją konkubinę z córką i w-----ł geslerke
@cat_in_hat: jestem pewien że kiedyś w tv oglądałem coś o burgerowni, chyba w pierwszym sezonie to było, ale odcinek nigdzie nie jest już dostępny :( zjechała ich tam po całości
@cat_in_hat: @meh0wski: @Piro3202: jak lubicie patole w kuchennych to linkuje wam temat na filmwebie z najlepszymi odcinkami Bluemoon, wyszynk z szynką, matalmara, li-du to są topki XD … słyszałem tez o tym Jeżburger ale to chybs jedyny odcinek totalnie zewsząd usunięty, jakby ktoś miał. Info gdzie go znaleźć to byłbym wdzięczny, bo to jakiś unikat musi być XD
#kuchennerewolucje
@cat_in_hat: nadrabiaj, bo to było p------e jak moderacja
Bluemoon, wyszynk z szynką, matalmara, li-du to są topki XD … słyszałem tez o tym Jeżburger ale to chybs jedyny odcinek totalnie zewsząd usunięty, jakby ktoś miał. Info gdzie go znaleźć to byłbym wdzięczny, bo to jakiś unikat musi być XD