Wpis z mikrobloga

@denis-szwarc sam coś próbuje w robienie gierek i mega mnie ciekawią takie rzeczy. Masz może więcej takich screenow z porownaniem gry na różnych etapach, czy filmów z powstawania?
  • Odpowiedz
@denis-szwarc: kurczę, naprawdę muszę przyznać, że woda z 2019 jest najładniejsza. Nie myślałeś żeby wrócić do tego typu grafiki jeśli chodzi właśnie o wodę? Cała gra na plus, ale ta woda już z 2021 jest jakaś taka.. nie tyle co brzydka, to wyglada wręcz strasznie nienaturalnie i według mnie nie pasuje do całej reszty
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@denis-szwarc: Jeśli szukasz opinii na temat wyglądu to detale świata z 2020 podobają mi się najbardziej, 2019 wygląda biednie pod każdym względem (ale fajne jest to że woda wygląda jak woda), 2021 to jednak za duże nasranie, obiekty które są daleka są słabo widoczne i trudne do rozpoznania. No ale to może wynika też z zapełnienia planety, bo w 2020 jest tych budynków mniej. Chodzi mi bardziej o to że
  • Odpowiedz
@denis-szwarc: Jak dyskryminujesz za poglądy to idę refunda zrobić i negatywa wystawić. Co to za z-----e mieszanie polityki do gamedevu?

@ZlotyJakub: Za ból d--y prawakow chętnie kupię te gierkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
„Pisowcy i konfederaci nie biora udziału” Smieszy i martwi mnie to jak niektórzy lubią pielęgnować nienawiść i podziały społeczne
  • Odpowiedz