Wpis z mikrobloga

@Rosalinea: ja poznaje tylko Nane, Wiki i Klauna i wydaje mi sie ze w pomaranczowym to Natka. Ta mala blondi to pewnie Sara. Co do facetow to nie mam pojecia, ale fajnie by bylo jakby Mil sie utrzymal.
@Rosalinea: ja tam widzę Natkę w jasnej połyskującej sukience (figura i postawa) i Klauno w czerwonej (wzrost i kucyk), a największą zagadką jest dla mnie ta w pomarańczowej. Chłopaków nie jestem w stanie odgadnąć.
@Marjaewa: Ja chłopaków też nie mogę rozkminić. Wydaje mi się, że za Wiki stoi Miłosz, Na początku myślałam, że za laską w jasnej połyskującej sukience stoi Kuba, ale On wyleciał ( może wróci) a za Klauno ( jeżeli to ona) na czarno najbardziej ukryty Łoniak, bo ma szerokie bary.
@EfiePL: A skąd wiadomo, z której wyroczni to jest? Głosy mówiły ze po 4 RR czyli nie z tej co będzie tylko jeszcze następnej. Wiec teoretycznie, jeszcze przynajmniej dwie nowe osoby się pojawia. Co do barczystosci Łukasza, zaobserwowałem ze schudł ostatnio, wiec w te przynajmniej dwa tygodnie może jeszcze bardziej schudnąć. A postawę ma podobna.
@Malamaa: Postura i włosy przemawiają za Kuba. Dlatego może to zdjęcie z odległej wyroczni, a nie bliskiej? Bo to by było chyba za szybko aby Kuba wrócił po tygodniu. Chociaż BB wróciła tez szybko ¯_(ツ)_/¯