Aktywne Wpisy
Mrbimbek +675
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
CLOUT_MMA +156
Gatunek ludzki ma MILARDY lat... Matko Naturo, to mówi minister EDUKACJI, wiedza ludzi o otaczającym świecie ma też miliardy lat (ʘ‿ʘ)
Coś czuję że Czarnek zajmie całe podium jeśli będzie się dalej wypowiadał.
@Hrjk: O bzdurze biologicznej to można mówić, kiedy ktoś świadomie głosi jakąś nieprawdziwą tezę. W przypadku Kopacz to było zwykłe przejęzyczenie, bo chodziło jej o mamuty, a mówiła dinozaury. Zdarza się.
W przypadku Czarnka nie mam raczej mowy o przejęzyczeniu, koleś specjalnie użył takiej wielkości, by jego argument miał w jego mniemaniu jeszcze większą moc.
@MagicznyRafalek1: Jasne że nie. Ktoś Ci bzdur naopowiadał.
@ZygmnuntIgthorn: skoro można się przejęzyczyć z "dinozaury" na "mamuty", to nie można się przejęzyczyć z "miliardy" na "tysiące"?
czarnka nienawidzę jak najgorszego ścierwa, ale zachowajmy jakiś rozsądek.
@ZygmnuntIgthorn: Z pewnością. ¯\_(ツ)_/¯
@advert: Oczywiście że można. Dlatego użyłem słowa raczej. Nie twierdzę przy tym, że Czarnek jest głupi i tego nie wie. Dwa zdania wcześniej mówi o małżeństwie wywodzącym się z prawa rzymskiego i że to jest znane od tysięcy lat. Potem przechodzi do rodzicielstwa i tego, że zrodzić potomstwo może tylko kobieta z mężczyzną i
Nie wiedz co to przysposobienie dziecka
( ͡° ʖ̯ ͡°)
przecież wedle katolików świat ma parę tysięcy lat, Czarnek od dłuższego czasu jest uważany za debila, ale teraz sprzeciwił się naukom kościoła za co może zostać ekskomunikowany z funkcji ministra katotalibanu
Komentarz usunięty przez autora