Wpis z mikrobloga

@deviolin właśnie przy krojeniu od boku jest #!$%@? bo w końcu dojdziesz do miejsca które jest mega twarde. Natomiast przy krojeniu od dołu tego zdrewnienia nie czuć i można na lajcie jeść bez wycinania czegokolwiek. Dopiero przy szczycie ejst problem a w krojeniu od boku już od połowy.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@welin: pomidor na surowo jest #!$%@?, sama woda, za dodawanie tego gdziekolwiek powinna być odbierana licencja na robienie kanapek i burgerów, takie cudowne warzywo do robienia sosów i zup, a ludzie je marnują na kanapki
@welin: zawsze kisnę z tego „mycia” co najmniej jakby spłukanie wodą miało coś dać, po tym jak jakiś typ poprawiał jaja a później pomidorki wybierał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w Bułgarii mi kiedyś dali pizzę z oliwkami z pestkami w środku ( _)

@Emble: bo tak się podaje, oczywiście w krajach gdzie oliwki można dostać świeże a nie drylowane ze sloika gdzie przez otwór po pestce wyplukalo się 90% smaku