Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +93
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +333
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

@Zuben: Nie przypominam sobie.
@rzep: Nie dawaj nadzieji, że pożegnamy w ten sam sposób pis i konfabulację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rzep: nie chciało mi się zbytnio szukać ale tu taki przykład pierwszego lepszego znaleziska z grudnia. Szczepionka pfizera była już wtedy w EU zatwierdzona.
https://www.wykop.pl/link/5870179/comment/86155471/#comment-86155471
źródło: comment_1632058380w1blkZ9VfBVH6Z7wBLzuYH.jpg
Pobierzźródło: comment_1632058527WCcquf86WEP4vzRUfFgWxv.jpg
Pobierz@Zuben: Skądś te setki plusów i wykopów pod znaleziskami szurów też są - podpowiem - #4konserwy i #konfederacja
XD
Myślałem, że wykop wyrósł z używania wątpliwych portali pokroju dailymail czy breitbart. ¯\_(ツ)_/¯
@sawa12721: wykop to ogólnie ściek polskiego internetu
@rzep: no patrz, przecież to czołowy lewak z gejropy, zobacz jak walczy ze szczepionkami XD
źródło: comment_1632063407YuYwMbZD9mEQaFNMhMtEpP.jpg
Pobierz@rzep: Eh, to niekoniecznie w jedną stronę tylko działa.
breitbart
Myślałem, że wykop wyrósł z używania wątpliwych portali pokroju dailymail czy breitbart. ¯_(ツ)_/¯
@wielkaberta: No niestety innego pasującego do założonej tezy nie było xD