Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +110
Hej,
dziś mam urodziny - 23 lata i otwarcie mogę powiedzieć, że nie wiem ile jeszcze "pożyję", choroba zaczęła mi zabierać wspomnienia i kontakt ze światem.
Smutno, kiedy tracisz kontakt ze światem na kilka tygodni i nie pamiętasz. Zaczęłam zapominać życie przed 19stką.
Ostatnio chciałam zakończyć swoje życie, ale uratowało mnie słowo, że "damy radę". Bo sama chyba bym nie dała rady.
Dziwnie się czuje człowiek, który zaczyna tracić wspomnienia i tygodnie,
dziś mam urodziny - 23 lata i otwarcie mogę powiedzieć, że nie wiem ile jeszcze "pożyję", choroba zaczęła mi zabierać wspomnienia i kontakt ze światem.
Smutno, kiedy tracisz kontakt ze światem na kilka tygodni i nie pamiętasz. Zaczęłam zapominać życie przed 19stką.
Ostatnio chciałam zakończyć swoje życie, ale uratowało mnie słowo, że "damy radę". Bo sama chyba bym nie dała rady.
Dziwnie się czuje człowiek, który zaczyna tracić wspomnienia i tygodnie,
pierogu +25
xD…..
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
-on donejtów nie włączy
-meksyk odpowie za przestępstwo skabowe
-konon będzie jeździć do mopsu po obiadki
-meksyk wróci na rusztowanie
-sławek będzie odcięty od mlecznego
-kamery będą zdjęte
-sławek ma czekać na prokuratora
Czy ktoś coś jeszcze pamięta co ten czubek naobiecywał? W pięć minut znalazłem 7 jego niespełnionych obietnic. Czy ten człowiek to zwykły kłamca? Odpowiedź już znacie. On nic nie może:)
#kononowicz #patostreamy
ja też spisałem kilka obietnic na szybko
-miał dojechać Opałke za rzekome stalkowanie, ogłaszał że go znajdzie ale nic z tego nie wyszyło
-mówił że będzie sprawdzał faktury które były brane na firme kobiety Sławka
-mówił że zgłosił się do niego POWAŻNY dziennikarz z POWAŻNEJ gazety w sprawie nagłośnienia kontrowersji związanych ze Sławkiem
-miał pójść do urzędu pracy i dowiedzieć się jak to jest z tym że Mexicano ma status
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Brat_mexicano_TV: Jeśli założyć że jego celem było zgolenie z kasy naiwnych frajerów to wygrał jak najbardziej
Moim zdaniem jego formuła była wyczerpana jakieś 2 miesiące temu.