Wpis z mikrobloga

Tak jak obiecałem, wołam.

Pudełko było zgniecione z jednej strony, obawiałem się najgorszego ;)

Zegarek zapakowany w zwykłą folię bąbelkową, i zwykłą folię.

Co ciekawe na paczce był napis TISSOT.

Zegarek wydaję się dobrze wykonany, wygląda bardzo solidnie, aż się zdziwiłem.

Pasek to skóra przeszyta od spodu materiałem, na razie jest dość sztywny ale się wyrobi.

Ogólnie jestem bardzo zadowolony, jak na te pieniądze (około 50 zł) dostałem bardzo dobrze wyglądający zegarek.

Szczerze mówiąc dałbym za niego jeszcze raz tyle( i nie chodzi mi tutaj o markę, tylko o wykonanie i wygląd)

Zobaczę jak się z czasem będzie spisywał.

No i galeria - http://imgur.com/a/xhpts

Jeżeli chcecie jakieś foty jeszcze do dajcie znać :P Ostrzegam nie mam profilu photography na fejsie :)

#aliexpress #unboxing #zegarki

@Dreszczyk: @hbpitero: @pokey: @mq1: @kodishu:

@Brydzo: @basssiok: @DoubleFace: @znikajacypunkt: @nolnejm: @zieloony: @Sondokan: @zielony041: @elcor: @DOgi: @Bosser:
  • 11
@beerceps01: Jeżeli chodzi Ci o kalendarz to data jest przesuwalna, ale nie zauważyłem żeby się zmieniła dzisiaj na aktualną :P Być może trzeba będzie ręcznie zmieniać datę ( jak w kalendarzu naściennym)

@dawidf: Jak na razie działa jeden z aktualną godziną i o sekundę się nie późni :) Gorzej z kalendarzem :P
@BeCoolBitch: Działa, kalendarz też. Na początku nosiłem go codziennie, teraz tylko okazyjnie. Co do wyglądu to pojawiło się kilka rys na metalowej części górnej, jedna ryska na szkiełku. Oczywiście nie oszczędzałem go, kilka razy w futrynę nim przywaliłem ;)