Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
lukbla +50
#spierdotrip okrutny. Natknąłem się na miejsce gdzie chłopak się powiesił
źródło: temp_file4482925835094633936
Pobierz

1. Czy ktoś z Was, oglądał wczoraj wideo-relacje gdzie pokazywali jak Maria rozmawia z Wiktorią i Miłoszem o swoim życiowym bagażu, i w trakcie tej rozmowy zaczęła zanosić się od płaczu?
2. Czy jest na "sali" lekarz, który wytłumaczy mi czy zachowanie Marii jest normalne czy to jednak przypadek chorobowy?
Ja się wczoraj serio pogubiłam, z jednej strony było mi Marii potwornie żal, a z drugiej czułam straszne zażenowanie jak tego słuchałam.
#hotelparadise
i teraz uwaga. Maria
za bardzo się dziewczyna otworzyła, jakby nie czuła, że jest nagrywana albo może chciała narobić szumu wokół siebie, wzbudzić litość czy coś w tym stylu
Bo ja nie mogę tego zrozumieć, że ona z takiego potwornie zdołowanego stanu, bez choćby przemycia twarzy zimną wodą , wstała i zaczęła uczyć się gry w tenisa.
Ja rozumiem, huśtawki emocjonalne. Każdemu z nas się trafiają, ale żeby aż tak ze skrajności w skrajność?
Wiem, że nie powinnam, ale nie chciałabym obcować z takimi osobami. Pod przykrywką sztucznego luzu, kryje się w niej "wampir energetyczny"