Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +76
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +1279
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
Jestem w trakcie remontu generalnego i właśnie zamontowali mi drzwi zewnętrzne. Sęk w tym, że nie byłem w trakcie tego montażu, i po położeniu płytek mocno rzuca się krzywe ustawienie drzwi względem otworu. Były telefony do firmy, i tłumaczą się tym, że montują/równają do jednej ze stron i najczęściej jest to środek szpalety i względem niej powinno być prosto.
Czy faktycznie brać takie tłumaczenie, czy wołać ich na poprawkę?
Generalnie chyba całe ściany wokół drzwi, to jest tragedia - wszystko krzywe ile fabryka dała, narożniki chyba nie istnieją niemalże, a płytki położone.
Sprawdź grubość ściany zewnątrz/wewnątrz z obu stron: lewa - prawa. Jak masz taką samą w miarę (+/- 1cm) rób wojnę z nimi i na ich koszt rozwalanie całości i montaż nowy.
Jeśli masz krzywe i grubość
@BorysFiko jak się ma mieszkanie tak #!$%@? to wybacz, panowie od drzwi są od drzwi, nie będą komuś ścian i kątów robić.
Ludzie od montażu futryny powinni mu powiedzieć, że ma syf i nie podejmują się pracy albo montują ale on ponosi odpowiedzialność (klient) albo zrobią tak i tak (jak widać).
Mimo wszystko prawo chroni głupotę klienta i powinni mu
@BorysFiko nie syf, nie syf tylko sami najpierw utylizowali stare drzwi, wstawiali nowe i lepili sobie wg własnego pomysłu. I jaka oszczędność, jak stare drzwi cały czas tam były ze szpaltami XD chyba, że znasz takie ekipy co robią wszystko bez pozostawieniu